• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posle pljuska na treningu, Savo o utakmici: Nije pitanje života i smrti

Autor mondo.rs

Pred duel sa AZ Alkmarom u četvrtak uveče, trener Partizana Savo Milošević i odbrambeni fudbaler Nemanja Miletić izneli mišljenja.

 Posle pljuska na treningu, Savo o utakmici: Nije pitanje života i smrti Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Jaka kiša zasula je fudbalere Partizana na poslednjem treningu u Holandiji pred utakmicu u četvrtak uveče protiv AZ Alkmara.

Dok su u holandskoj ekipi istakli upravo mentalitet balkanskih ekipa i igranje "na život i smrt" kada je reč o utakmicama od kojih im mnogo zavisi, trener Partizana Savo Milošević, pak, kaže da ne voli takve termine.

"Ne volim te izraze ("pitanje života i smrti"), mi se bavimo sportom. Ako pričamo o važnosti utakmice, onda je ovo sigurno najbitnija utakmica od kako sam ja trener u Partizanu, ali ne i sudbonosna po klub, kakva je mbila ona protiv norveškog Moldea. Jste velika važnost, ali nikako pitanje života i smrti. I posle ove utakmcie ćemo morati da nastavimo da igramo i da se radujemo i da izvlačimo pouke, a život će nastaviti da teče dalje", rekao je Milošević.

Odbrambeni fudbaler Nemanja Miletić sublimirao je sve u par rečenica: "Ovo jeste utakmica sezone za nas, ali biće veoma teško, jer je Alkmar odlična ekipa, koja je u sjajnoj formi".

POGLEDAJTE PO KAKVOM SU PLJUSKU TRENIRALI IGRAČI PARTIZANA

JOŠ JEDAN SNIMAK

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC