• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Menadžer Lestera želja Arsenala, evo šta on kaže!

Autor mondo.ba

''Moja povezanost sa ljudima iz Lestera i igračima je veoma jaka. Mislim da smo počeli da radimo nešto uzbudljivo'', saopštio je Rodžers.

Londonski Arsenal je juče zbog loših rezultata otpustio dosadašnjeg trenera Unaija Emerija i kao prelazno rješenje imenovao nekadašnjeg krilnog napadača ''tobdžija'' Fredrika ''Fredija'' Ljungberga, koji je dres Arsenala nosio od 1998. do 2007. godine odigrao 216 utakmica i postigao 46 golova.

Čelnici trenutno sedmoplasiranog tima najjačeg ranga evropskog fudbala u potrazi su za dugotrajnim rješenjem po pitanju imenovanja komandanta tima. U kontekstu preuzimanja ''štafetne palice'', spominjali su se, tokom sedmice, aktuelni strateg Vulvsa Nunjo Espirito Santo, Gvardiolin pomoćnik na klupi Sitija Mikel Arteta... a pojavilo se i jedno novo ime!

Možda će vas zanimati

Naime, Arsenal je, navodno, zainteresovan da kao dugoročno rješenje na svojoj trenerskoj klupi vidi – sadašnjeg menadžera Lestera Brendana Rodžersa!

Strateg rođen 1973. godine u Sjevernoj Irskoj došao je među ''lisice'' u februaru iz redova Seltika, prije dolaska u Škotsku vodio je brigu o omladincima Čelsija, te o seniorskim timovima Votforda, Redinga, Svonsija i Liverpula.

U tekućoj sezoni, Vardi i društvo pod Rodžersovom komandom bilježe sjajne rezultate – Lester je trenutno drugoplasirani uz 29 bodova, osam manje od Liverpula, od kojeg je i doživio posljendji poraz u Premijer ligi i to 5. oktobra. Od tada, pa do danas, ''lisice'' su nanizale pet pobjeda i zasluženo se nalaze na jednoj od pozicija koja na kraju sezone vodi u Ligu šampiona.

Sve su to razlozi da interesovanje za njegove usluge pokaže i Arsenal, a tim povodom se oglasio i Lester, saopštivši koju cijenu tim sa Emirejtsa treba da plati da bi odveo Rodžersa.

Riječ je, naime, o cifri od – 14 miliona funti!

Toliko Lester traži kako bi pustio trenera (sa kojim je dogovorio trogodišnju saradnju prilikom dolaska) u tabor posrnulog velikana.

O cijeloj situaciji se oglasio i sam Brendan Rodžers, nagovijestivši da od njegovog napuštanja Lestera, vrlo vjerovatno, u ovom trenutku neće biti ništa.

''Prirodno je da postoje povezivanja. Ako radite dobro svoj posao, pojaviće se ljudi koji će željeti vaše usluge i htjeti da vas odvedu kod njih. Ovdje smo na početku jednog procesa. Moja povezanost sa ljudima iz Lestera i igračima je veoma jaka. Mislim da smo počeli da radimo nešto uzbudljivo'', saopštio je Rodžers.

Arsenal je, dodajmo, zabilježio najlošiji niz rezultata svim takmičenjima još od 1992. godine.

Londonski klub za pobjedu ne zna već sedam utakmica, a prvu šansu da do nje dođe prvog decembarskog dana, kada će na debiju Fredija Ljungberga gostovati Noriču.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC