• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"On je neko ko premošćuje sve podjele": Mladić navija za Partizan i Zvezdu

Autor mondo.rs

Ratko Mladić zahvalio se navijačima Fudbalskog kluba Partizan koji su u četvrtak, 22. novembra, došli ispred pritvorske jedinice u Ševeningen i pozdravili ga pjesmom i skandiranjem, rekao je njegov sin Darko Mladić.

 Ratko-Mladic-navijanje-Crvena-zvezda-Partizan-Hag Izvor: MN PRESS

"Čuo sam se telefonom sa ocem i u tom razgovoru mi je poručio da se javno zahvalim navijačima Partizana na podršci koju su mu uputili. Ratko je inače smješten na drugom kraju zgrade, pa nije mogao da čuje 'grobare', ali kada je ubrzo saznao šta se desilo u Ševeningenu, bilo mu je veoma drago", rekao je Mladić za "Alo".

On je naveo da je Mladiću, kao navijaču "Partizana", žao što taj tim nije ostvario željeni rezultat u meču sa ekipom AZ Alkmar.

Možda će vas zanimati

"Navijao je za Partizan te večeri i krivo mu je što klub za koji navija nije ostvario pozitivan rezultat", rekao je Darko Mladić.

On je dodao da njegov otac, inače osuđeni ratni zločinac, ima izvanredne odnose i sa navijačima Crvene zvezde, ali i sa navijačima banjalučkog Borca, što je "još jedan dokaz da Ratko ima sposobnost da miri naizgled nepomirljive strane".

"Od navijača Zvezde ima konstantnu podršku, 'delije' mu šalju dresove, razne poklone, razmjenjuju pisma. On je neko ko premošćuje sve podjele. Odlične kontakte ima i sa navijačima banjalučkog Borca i na cijelu tu priču gleda isključivo sa sportske strane", zaključuje Darko Mladić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC