• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal posrće, evropski velikani spremni da ga "čerupaju"

Autor mondo.rs

Poslije trenera Rodžersa, na meti je sada i prva zvijezda "tobdžija".

Posrtanje Arsenala nije pod lupom samo navijača, već i ostalih klubova, koji su poput lešinara počeli da nadleću klub sa Emirejtsa u želji da ga "očerupaju".

Nakon što je trener drugoplasiranog Lestera, Brendan Rodžers već rekao da nije (trenutno) zainteresovan za posao u Londonu, pojavile su se informacije da prvog strijelca tima i drugog strelca lige, Pjer-Emerika Obamejanga jure Inter, ali i Real Madrid.

Možda će vas zanimati

 Portal "Kalčomerkato" prenosi da je 30-godišnji napadač navodno nezadovoljan rezultatima kluba i da traži izlaz, najvjerovatnije na ljeto. To je i razumljivo, jer Arsenalu baš ne ide ove sezone. Trenutno je u Premijer ligi na osmom mjestu, sa šest mečeva bez pobjede, odnosno, sa samo četiri trijumfa u prvih 14 kola.

Reprezentativac Gabona ranije je povezivan sa Barselonom, ali italijanski izvor sada navodi da Inter "pomno prati" Obamejanga.

Gardijan, međutim, piše i da je Real Madrid zainteresovan za Obamejanga, koji je ove sezone postigao 10 golova, što je privuklo pažnju Zinedina Zidana. Isti izvor piše da će Arsenal zato "odrapiti" obeštećenje od 70 miliona funti (oko 83 miliona evra) da bi zaštitio svoju zvezdu.

Obamejang i Aleksandar Lakazet, napadački dvojac Arsenala, navodno su ranije odbijali da pregovaraju oko produžetaka ugovora dok je na čelu tima Unai Emeri. Španac je prošle nedelje dobio otkaz, tim je privremeno preuzeo Fredi Ljunberg, ali ni to, kako stvari stoje, nije zadovoljilo osvajača "zlatne kopačke" za prošlu sezonu.

Obamejang je u Arsenal došao u januaru 2018. iz Borusije Dortmund. Od tada je odigrao 82 utakmice za klub iz sjevernog Londona, postigao 83 gola i upisao 12 asistencija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC