• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je sportista: Ono što je Ronaldu ispod časti, za Modrića je čast!

Autor mondo.rs

Vlasnik "Zlatne lopte" nije bio ni nominovan među 30 finalista, ali to ga nije uvrijedilo. Naprotiv. Došao je da preda fudbalski "Gral" najvećem rivalu kog je imao u karijeri.

Kristijano Ronaldo, poslije gala večeri u organizaciji FIFA u Milanu, nije doputovao ni na svečanost koju je ovog ponedjeljka u Parizu organizovao magazin "France Football" iz prostog razloga što nije bio prvi.

Kao i u "The Best" izboru, završio je treći iza arhi-rivala Lionela Mesija i maestralnog Virdžila van Dajka i u borbi za "Ballon d'Or" trofej, što je za petostrukog osvajača ove dvije nagrade bila jednako velika uvreda.

Možda će vas zanimati

Smatrajući da mu ne priliči da dolazi na dodjele ako mu ne pripada prva nagrada, as Juventusa ostajao je kod kuće u oba navrata i prošle, 2018. godine, kada je "duplu krunu" u borbi za dvije najprestižnije individualne nagrade u fudbalu osvojio njegov dugogodišnji saigrač iz Real Madrida, Luka Modrić.

Modrić, međutim, nije razmišljao tako ove godine - iako nije bio ni nominovan među 30 finalista u izboru za "Zlatnu loptu", u kom je Dušan Tadić (nezasluženo) završio tek na 20. poziciji.

Hrvat je doputovao u "Šatele" i izašao na scenu da preda "Zlatnu loptu" najvećem rivalu sa kojim se susretao u karijeri i kao igrač Reala i kao kapiten reprezentacije.


Tako se ponaša sportista.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Normalan

Baš je karakteran!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC