• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki problem za Juventus: Kedira pauzira nekoliko meseci

Autor mondo.rs

Vezista tima iz Torina će zbog povrede kolena propustiti celu zimu, odnosno mečeve koje njegov tim igra u ovim hladnijim mesecima. Povratak tek naredne godine.

Fudbaleri Juventusa su u prethonom, 14. kolu, Serije A prepustili Interu lidersku poziciju, ali loše vesti i dalje stižu. Poslednja u nizu je o Samiju Kediri.

Zadnji vezni torinskog tima propustiće oko tri meseca fudbala zbog povrede koju je zadobio. Ovakav scenario je veoma loš po Juventus, ekipu kojoj je Kedira donosio mnogo u dosadašnjem delu sezone.

Možda će vas zanimati

Fudbaler koji je ranije tokom karijere imao velikih problema sa povredama u poslednje vreme je izbegavao pauze. Ove sezone je uspeo da se ustali u ekipi i da postane veoma važan šraf crno-belih iz Torina.

To pokazuju i brojke, a Kedira je odigrao svaki meč u Ligi šampiona i propustio samo dva u prvenstvu. Utakmicu protiv Milana je presedeo na klupi, dok je susret sa Sasuolom u ovoj sezoni propustio zbog operacije kolena.

Juventus je saopštio da je operacija koja je obavljena u Nemačkoj prošla savršeno, ali to ipak znači i dugu pauzu za vezistu. On će se vratiti tek za tri meseca, kada šampionska trka u Italiji daleko odmakne.

Ova situacija bi mogla da znači novu šansu za Emre Džana, koji je u drugom planu ove sezone. Niječak ni licenciran za Ligu šampiona, ali bi dobrim partijama u odsustvu Kedire mogao da se izbori da ''upadne'' na spisak za nokaut fazu.

Sami Kedira je tokom karijere nosio dres Štutgarta i Real Madrida, iz kog je stigao u Juventus. Za reprezentaciju Nemačke je odigrao 77 mečeva, računajući i Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014, gde je osvojena titula.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC