• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Lalatović: Bolja atmosfera u klubu od odlaska Lazetića

Autor mondo.rs

"Zaslužujemo da budemo vicešampioni", rekao je trener Vojvodine.

 Nenad-Lalatovic-i-Nikola-Lazetic-FK-Vojvodina-sportske-vesti Izvor: MN PRESS

Vojvodina čvrsto drži drugu poziciju na tabeli!

"Stara dama" slavila je protiv Radnika na "Karađorđu" minimalnim rezultatom (1:0), pa tako sada ima 42 boda, sedam manje od Crvene zvezde, a dva više od prvog pratioca Čukaričkog, koji doduše ima utakmicu manje - protiv prvaka države.

Možda će vas zanimati

Lalatović je u komentaru utakmice kazao da je njegova ekipa "imala inicijativu čitav meč", uz poruku da su neki rezultati, verovatno je mislio na poraz Partizana, išli na ruku njegovog kluba.

"Nije lako igrati kada znate da, ako ne pobedite, gubite drugu poziciju i zato je opet bio veliki pritisak na mojim igračima. Raduje me to što smo opet na terenu imali petoricu igrača do 20 godina starosti, a sa tako mladom ekipom, pojačanom sa tri-četiri iskusna igrača, mi smo i dalje na drugoj poziciji, pri čemu Partizanu trenutno bežimo četiri boda, a Čukaričkom dva", kazao je Nenad Lalatović.

"Ostalo je još jedno kolo do kraja i, ako Bog da, mislim da smo zaslužili da budemo vicešampioni Srbije, što bi za sve nas ovde bio veliki uspeh".

Trener novosadske ekipe čestitao je svojim igračima na rezultatima ove sezone, a posebno je naglasio da je atmosfera unutar tima dobra. Između redova otkrio je i šta se desilo sa sportskim direktorom Nenadom Lazetićem s kojim se nije slagao.

"Ekipe su izjednačene i nije lako igrati. Niti smo mi kvalitetniji od drugih, niti su drugi kvalitetniji od nas, ali imamo jak kolektiv, a atmosfera u klubu u poslednjih mesec i po dana je stvarno sjajna. Moram da kažem i to da već mesec i po dana radimo bez sportskog direktora, jer ga nemamo. Ne znam da li je Nikola Lazetić zvanično dao otkaz, ali od njegovog odlaska, atmosfera u klubu se jako popravila i igrači su ponovo nasmejani, a zaposleni zadovoljni", kazao je Lalatović i dodao:

Izvor: MN PRESS


"Dobri rezultati se i stvaraju iz dobre atmosfere, a ona nas je bila poljuljala u jednom momentu".

Vojvodina ima još jedan meč do kraja sezone - protiv TSC-a u Senti.

"Ovom prilikom, pozivam sve naše navijače da dođu tamo u što većem broju. Kada smo igrali ovde, njihovih navijača je došlo dosta i zato se nadam da će tamo biti mnogo naših navijača iz Novog Sada, te da ćemo se sa tog teškog gostovanja vratiti neporaženi, a ja bih voleo i sa sva tri boda", naglasio je trener Vojvodine koja je blizu povratka u međunarodna takmičenja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC