• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergej pred meč sa Juventusom: "Nisu u dobroj formi, Lacio ima šansu"

Autor mondo.ba

Srpski reprezentativac i vezista Lacija Sergej Milinković Savić vjeruje da rimski tim ima dobre šanse da stigne do pobjede nad Juventusom, s obzirom da "torinska ekipa nije u dobroj formi".

"Nebesko-plavi" u subotu na "Olimpiku" dočekuju aktuelnog šampiona Italije u 15. kolu Serije A, a reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić vjeruje da Lacio ima dobre šanse za povoljan ishod.

"Možemo ostvariti dobar rezultat, a takođe i probati da stignemo do pobjede. Oni nisu u dobroj formi, to je bolje za nas. Moraćemo se drugačije pripremiti za meč jer Juve ima najbolju ekipu i najbolje pojedince", rekao je Milinković Savić.

Možda će vas zanimati

Srbin je u medijima često pominjan kao nova akvizicija Juvea, pa je upitan da li će uskoro preći u ekipu iz Torina i biti njen "pokretač".

"Dobro pitanje. Ne znam, ali za sada mislim igrati za Lacio i biti pokretač naše igre", dodao je Sergej, koji je mišljenja da je Lacio ove sezone promijenio mentalitet poslije prošlogodišnjeg neuspjeha i samo osvojenog osmog mjesta na tabeli.

"Mentalno se mijenjamo. Moramo igrati od prvog do 90. minuta i postizati više golova. Pokušavamo da dođemo do toga gdje želimo, a to je plasman među prva četiri tima. Nakon toga, probaćemo i više, ali nikad se ne zna", naglasio je srpski fudbaler.

Rimski klub je trenutno na trećoj poziciji na tabeli sa 30 osvojenih bodova, šest manje od drugoplasiranog Juventusa, odnosno sedam, od lidera prvenstva milanskog Intera.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC