• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miralem Pjanić ne paniči: ''Kasnimo samo jedan bod, ne deset!"

Autor mondo.ba

Bh. reprezentativac ne diže preveliku prašinu po pitanju Juventusovog bodovnog zaostatka za Interom

Juventus je u prošlom kolu Serije A ispustio lidersku poziciju i predao je Interu, koji, zahvaljujući kiksu ''stare dame'' u meču sa Sasuolom (2:1) i vlastitom trijumfu nad SPAL-om (2:1), ima bod više u odnosu na osmostrukog uzastopnog šampiona Italije.

Ipak, vezista ''bjankonera'' Miralem Pjanić, koji je sinoć izabran u idealnu postavu Kalča za sezonu 2018-19, ne želi da stvara pretjeranu tenziju po pitanju činjenica da je njegov tim u ovom trenutku drugi.

Možda će vas zanimati

''Nismo čak ni na polovini sezone, već smo igrali sa mnogim jakim timovima'', rekao je Pjanić sinoć u Milanu, na dodjeli priznanja najboljima u italijanskom fudbalu u prošloj takmičarskoj sezoni.

''Samo smo jedan bod iza Intera, ne deset! Žao nam je što smo ispustili bodove u nedjelju, ali sezona je duga, ima još da se igra, i Inter pruža odlične partije kao i mi. Nastojimo da pobijedimo u svakoj utakmici, uz želju da idemo naprijed iz dana u dan. Prvi cilj je bio plasman u nokaut fazu Lige šampiona, sljedeći je Superkup Italije, a onda slijedi borba za vrh u ligi i trka za Skudeto'', poručio je bh. reprezentativac.

U isto veče kad je održana dodjela nagrada najboljima na tlu Italije, u Parizu se održavala ceremonija dodjele ''Zlatne lopte'', koju je, po šesti put, u svojoj karijeri ''zgrabio'' Lionel Mesi.

Znajući da neće svrgnuti Luku Modrića sa trona, CR7 se nije pojavio u ''gradu svjetlosti'' već u ''gradu mode'', gdje je dijelio podijum sa saigračem iz Juventusa.

''Ronaldo nije naviknut na to da ne pobjeđuje i ne dobija glavne nagrade. Žao mi je Kristijana – najbolji je već godinama. Uradio je toliko stvari u fudbalu i dostigao mnogo toga'', rekao je Pjanić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC