• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjanić u odabranom društvu: Reprezentativac BIH u najboljih 11 Serije A!

Autor mondo.ba

Vrijedno priznanje za člana Juventusa

Praktično u isto vrijeme kad je cijeli svijet iščekivao ko će naslijediti Luku Modrića i osvojiti Zlatnu loptu na svečanosti u Parizu, na ceremoniji u Milanu dijeljena su priznanja za najbolje na Apeninskom poluostrvu u sezoni 2018-19.

Kristijano Ronaldo, koji je u prvoj svojoj sezoni sa Juventusom osvojio Skudeto, izabran je za najboljeg igrača i napadača Serije A, ali je, u određenoj mjeri, njegovo proglašenje palo u drugi plan – upravo zbog njega!

Možda će vas zanimati

Takođe, izabrana je i najbolja postava elitnog ranga italijanskog fudbala, a u njoj je svoje mjesto našao i – Ronaldov saigrač Miralem Pjanić!

Fudbaler kojem nedostaje osam utakmica da dođe do brojke "100" u dresu reprezentacije BiH, u prošloj sezoni je za "staru damu" odigrao ukupno 44 utakmice u svim takmičenjima i postigao četiri pogotka, uz sedam asistencija.

''Počastvovan sam što sam izabran u najbolju postavu Serije A! Hvala svima: treneru Masimilijanu Alegriju i njegovom stručnom štabu, saigračima, klubu, navijačima i protivnicima'', napisao je Pjanić na svom Instagram profilu.

Inače, idealnih 11 za prošlu sezonu izgleda ovako: Samir Handanović, Žoao Kanselo, Đorđo Kjelini, Kalidu Kulibali, Aleksandar Kolarov, Josip Iličić, Nikolo Barela, Miralem Pjanić, Fabio Kvaljarela, Kristijano Ronaldo i Duvan Zapata.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC