• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gde će najtraženiji špic Evrope? Već je razgovarao sa Nemcima...

Autor mondo.rs

Tinejdžer iz Norveške zaludeo je Evropu i sada bira ponude. Navodno je već putovao u dva grada u Nemačkoj.

Centarfor Red Bul Salcburga , trenutno je najtraženiji i "najjeftiniji" napadač Evrope, sa izlaznom klauzulom od "samo" 25 miliona evra.

Bez obzira na to što je to ogroman novac, pravila današnjeg tržišta i njegov neverovatni talenat čine ga zaista mnogo skupljim od te svote i čini se da će austrijski prvak mnogo više i zaraditi.

Možda će vas zanimati

Sin nekadašnjeg veziste Mančester sitija, Lidsa i Notingem Foresta Alfa Ingea Holanda, uspeo je da se potpuno afirmiše za manje od godinu dana u klubu i sa samo 19 godina. Zato se velikani već trkaju za njegov potpis, a čini se da će u toj trci pobediti nemački klubovi...


Britanski list "Gardijan" objavio je u četvrtak da je Holand već bio na razgovorima u Borusiji Dortmund i u Red Bul Lajpcigu, klubu koji praktično vodi isti vlasnik (gazda Lajpciga je kompanija "Red Bul", a Salcburga Ditrih Matešic, suosnivač i vlasnik 49 odsto akcija te kompanije).

"I jedan i drugi klub snažno se trude da dovedu Holanda u januaru, s tim da Lajpcig ima povoljniju situaciju zbog iste kompanije koja je vlasnik. Igrač ima ugovorenu opciju odlaska za 25 miliona evra, ali Salcburg procenjuje da će mladi Norvežanin koštati do 60 miliona evra", objašnjeno je u tom tekstu.

Očekivano, Holand želi da pređe u klub u kojem će imati minutaže i značajnu ulogu, a u tim sredinama će sigurno to dobiti.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC