• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mandžukić ovo nije zaslužio - Sramotan potez Juventusa!

Autor mondo.ba

Odavno je jasno da Hrvat nije u planovima Mauricija Sarija, ali način na koji se klub odnosi prema fudbaleru koji je već četiri godine član "stare dame", zaista je za svaku osudu.

Rukovodstvo, stručni štab i igrači Juventusa, zajedno sa brojnim gostima, u ponedjeljak su održali zabavu povodom predstojećih božićnih praznika, a među čak 600 zvanica nije se našlo mjesta za Marija Mandžukića!

Hrvatski napadač odavno nije u planovima Mauricija Sarija, a iako je ugovorom vezan za "staru damu" do ljeta 2021. godine, ove godine nije upisao niti jedan minut na terenu.

Možda će vas zanimati

Odnos kluba čiji je još uvijek zvanično član zaista je za svaku osudu. Brojni prijatelji prisustvovali su zabavi koju je organizovao prvi čovjek "bjankonera" Andrea Anjeli, a "Dejli Mejl" piše lako mjesta za Mandžukića, koji je član Juventusa još od 2015. godine, nije bilo.

Čak i treninge hvatski internacionalac obavlja individualno i čeka januarski prelazni rok, kada bi konačno mogao da napusti Torino, a kao najbliža destinacija pominje se prelazak na "San Siro", u redove Milana.

Prethodno je bio povezivan i sa Mančester junajtedom, zatim Borusijom Dortmund, ali sve je izvjesnije da će ostati na "Čizmi".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC