• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grigorčuk ne zna ništa o "ponudi za Sadika": Partizan ima igrače za Astanu

Autori mondo.rs Autori Pavle Knežević

"Mislim da bi rezultat trebalo da bude drugačiji, nismo iskoristili nekoliko stopostotnih šansi", rekao je trener Astane posle meča i odbacio tvrdnje da se njegov klub zanima za Umara Sadika.

 Roman-Grigorcuk-Astana-Umar-Sadik-Partizan-Sportske-vesti Izvor: IV/© MN press, all rights reserved

Astana je evropsku sezonu završila ubedljivim porazom u Beogradu (1:4). Partizan je u oba odigrana meča u Ligi Evrope bio bolji od Kazahstanaca, s tim što je za razliku od utakmice u Nur-Sultanu "parni valjak" u Humskoj koristio šanse.

Trener Roman Grigrčuk rekao je posle meča da je rezultat mogao da bude i manje ubedljiv, ali nije propustio priliku da čestita trijumf crno-belima.

Možda će vas zanimati

"Čestitam Partizanu na pobedi. Mislim da bi rezultat trebalo da bude drugačiji, nismo iskoristili nekoliko stopostotnih šansi", kratko je prokomentarisao trener Astane.


On smatra da na rezultat i igru njegovog tima nije uticala činjenica su ranije završili sezonu i da već nekoliko sedmica samo treninzima održavaju formu.

"To što smo završili ranije prvenstvo nije uticalo na ovaj rezultat, jer kažem, večeras smo imali dve-tri, možda čak i četiri stopostotne šanse i rezultat je mogao da bude drugačiji", dodao je Ukrajinac.


Pred utakmicu se pojavila informacija da upravo kazahstanski šampion želi Umara Sadika u svojim redovima i da je spreman da Romi za mladog Nigerijca ponudi sedam miliona evra.

"Ne mogu da pričam o tome jer nemam takve informacije kakve vi imate i zato ne mogu da odgovorim na to pitanje, ali Partizan ima neke igrače koji bi mogli mnogo da pomognu Astani", ostao je zagonetan Grigorčuk, zaboravljajući činjenicu da je njegov tim u dva navrata zasluženo poražen od Partizana.

Astana, ipak, nije takmičenje završila bez bodova, a zlatnim slovima i istoriji kluba ostaće upisana velika pobeda protiv Mančester junajteda (2:1).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC