• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka ne može da uđe, a on da izađe - Kazemiro je prosto nezamjenjiv!

Autor mondo.rs

Pomalo nevjerovatno djeluje podatak koliko Brazilac vremena provodi na terenu. Da li će u nedjelju konačno pauzirati?

Luka Jović je ljetos bio jedna od najvećih zvijezda prelaznog roka, a onda je počeo da puni medije time što nikako da zaigra kako treba. Na kraju se po tom pitanju oglasio i Zinedin Zidan, koji je rekao da računa na srpskog napadača.

Ali, Real Madrid ima igrača koji se nalazi na dijametralno suprotnom kraju od Luke, a to je Kasemiro, koji ove sezone prosto ne izlazi iz igre.

Možda će vas zanimati

Kako, naime, prenosi Marka, brazilski vezni igrač odigrao je čak 96,8 odsto svih minuta Reala ove sezone! Štaviše, od svih fudbalskih minuta koje su "los blankosi" proveli na terenu, Kasemiro je proustio samo 60.

Koliko se Zidan oslanja na njega govori i podatak od ove nedjelje, iz posljednjeg kola Lige šampiona: Real je igrao protiv Briža utakmicu bez ikakvog takmičarskog značaja, a Kasemiro je odigrao svih 90 minuta.

Mnogi nisu uspjeli da shvate zašto je igrao u Belgiji, ali izgleda da Zidan ne želi uopšte da igra. Biće zanimljivo vidjeti da li će igrati u nedjelju protiv Valensije, jer mu fali samo jedan žuti karton do suspenzije, a "El Klasiko" je bi trebalo da se odigra sljedeće nedjelje (ako se uopšte bude igrao).

Ostaje, međutim, nejasno kako je Real uopšte sebi dozvolio da se nađe u takvoj situaciji, odnosno kako je moguće da na poziciji defanzivnog veznog nema adekvatnu zamenu za Kasemira, dok na drugim pozicijama ima po tri, pa čak i četiri opcije, kako to obično biva u Madridu.

Nejasno je i zašto je Markos Ljorente pušten da ode u Atletiko, gdje igra još manje nego u Realu, a da nije obezbijeđena adekvatna zamjena.

Najviše možda zbunjuje i činjenica da od svih pojačanja koja se pominju "u vezi" imaju ofanzivan profil - Pol Pogba, Doni van de Bek, Kristijan Eriksen, Fabijan Ruiz, pa čaki Martin Odegard, dok niko i ne pokušava da spriječi Kasemira da ne "pregori".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC