• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rečenica koja se pamti sa promocije: Volio bih da se priča kad odem

Autor mondo.rs

Odlazak Vladana Milojevića sa mjesta šefa stručnog štaba natjerao nas je da razmislimo koliko je njegovih riječi sa promocije dobilo potvrdu.

 Vladan-Milojevic-odlazak-Crvena-zvezda-predstavljanje-Zvezdan-Terzic-2017.-godina-Mitar-Mrkela Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Vladan Milojević je napustio kormilo Crvene zvezde, dvije i po godine nakon što je sjeo na užarenu klupu aktuelnog srpskog šampiona. Trenutak za dolazak je bio težak, ovaj u kom odlazi mnogo lakši za klub.

Nakon izgubljene titule u plej-ofu, Miodrag Božović je napustio tim, a Vladan Milojević zasukao rukave. Prihvatio se velikog posla, a rezultati su brzo počeli da stižu.

Možda će vas zanimati

Kada pogledamo unazad, vide se dvije grupne faze Lige šampiona, grupa Lige Evrope koju je Crvena zvezda prošla, 12 eliminisanih timova u kvalifikacijama, dvije šampionske titule i 11 bodova prednosti u tekućem prvenstvu. Djeluje kao san za navijače crveno-bijelih.


Ali, da li se ispunilo baš sve ono što je pričao Vladan Milojević tada, kada je predstavljen na stadionu koji danas nosi ime po Rajku Mitiću?

Podsećamo, Zvezdan Terzić je istog dana predstavio novog sportskog direktora Mitra Mrkelu i novog šefa stručnog štaba. Tada su se obojica obratili medijima, najavljujući svoj mandat u klubu.

Vladan Milojević je već u prvim minutima razgovora istakao da poziv Crvene zvezde nije mogao da odbije, a prisjetio se i svog prethodnog boravka u klubu. Tada je sa ekipom omladinaca osvojio šampionsku titulu u tom uzrastu.

''Zvezda mora da ima najveće ciljeve. Sasvim sam svjestan situacije u koju sam došao. Vjerujem u rad i disciplinu. Ne volim da pričam o sebi i lijepo je pričati kad se dođe. Volio bih da se o meni priča onog trenutka kad ne budem u Crvenoj zvezdi.''

Doskorašnji trener Zvezde je tada istakao da neće davati velika obećanja, jer od njih nema mnogo koristi. Medijima, ali i navijačima, tom prilikom je obećao samo jednu stvar, mnogo rada!

Tokom prvog obraćanja medijima, Mitar Mrkela i Vladan Milojević su govorili i o šansama koje treba pružiti mladim igračima. Iskusni strateg je tada bio oprezan i napomenuo je da će mladi igrači morati da zasluže šansu u seniorskom timu.

Kompletnu konferenciju za medije od 5. juna 2017. godine možete pogledati na zvaničnom Youtube kanalu Crvene zvezde.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC