• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan Terzić o rastanku: Kad mi je Miloje doneo sat... (FOTO)

Autori Mladen Šolak Autori Stefan Stojanović

Generalni direktor crveno-belih otkrio detalje prekida saradnje sa Milojevićem. Prvi put mu je rekao da odlazi pre mesec i po.

 Zvezdan Terzić o rastanku: Kad mi je Vladan Milojević donio sat... (FOTO) Izvor: MN PRESS

Vladan Milojević u petak je lično izašao pred klupske legende, novinare, navijače i u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" otkrio da odlazi iz Crvene zvezde.

Trener koji je u prethodne dve i po godine ostvario velike uspehe sa crveno-belima obrazložio je svoju odluku i otkrio da je doneo još prošlog leta.

Možda će vas zanimati

Dan ranije, u sredu, on se sastao sa generalnim direktorom Zvezde Zvezdanom Terzićem i saradnicima, ali je na taj sastanak stigao sa poklonima, koji su odmah razjasnili da je šef struke bio pomiren sa odlaskom.


"Kada su me novinari ispitivali za njega, iskreno sam se do juče nadao da će promeniti stav. Međutim, kad je u sredu došao i doneo mi ovaj sat na poklon u znak zahvalnosti za ove dve i po godine, shvatio sam da je došao kraj", izjavio je Terzić.

Prema njegovim rečima, ta saradnja je od prvog do poslednjeg dana protekla bez problema.

"Za dve i po godine nismo imali nesuglasice, a to je retkost i u porodici, a i na poslu. Hvala mu na svemu što je podario navijačima Zvezde. Miloje, hvala ti još jednom", rekao je Terzić.

On je otkrio i kada mu je Milojević otkrio da će otići.

"Iako mi je pre mesec i po dana na ručku nagovestio mogućnost odlaska, a tada je rekao da ide u junu sigurno, a možda i u decembru, rekao sam mu: 'Polako, imamo još mnogo da uradimo zajedno'. Ljudski je bilo nadati se da će promeniti odluku".

Direktor crveno-belih dodao je da će tek kad prođe vreme biti moguće sagledati koliko je velike stvari Milojević uradio za Zvezdu i poželeo svom dojučerašnjem saradniku sreću u daljem radu.

O Dejanu Stankoviću, budućem Milojevićevom nasledniku, nije hteo da govori, pa ni da potvrdi dolazak klupske legende na mesto šefa stručnog štaba. Priču o tome ostavio je za naredne dane.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC