• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Despotović otkrio zašto nije prešao u LA Galaksi i kako je otišao iz Zvezde

Autor mondo.rs

"Zvezda je mogla da me proda za neke pare, ali kada ne pratite svog igrača, dobićete onoliko koliko dobijete".

 Djordje-Despotovic-Rusija-Crvena-zvezda-LA-Galaksi-transfer-sportske-vijesti Izvor: MN PRESS

Tokom prazničnih dana na Mondu ćete, među brojnim intervjuima, moći da čitate i razgovor koji smo uradili sa nekadašnjim napadačem Crvene zvezde, Đorđem Despotovićem, danas centarforom ruskog Orenburga i novopečenim reprezentativcem Srbije.

Akcenat je stavljen na njegov period u crveno-bijelom dresu, koji je nosio kroz omladinske selekcije i kao prvotimac u sezoni 2014/15.

Možda će vas zanimati

U međuvremenu, prenosimo vam dio izjava koje je 27-godišnji fudbaler dao za ruski sajt Sports, a u kojima otkriva kako je otišao sa "Marakane" i zašto nije realizovan transfer u Los Anđeles Galaksi.

"Računajući i Kup, postigao sam 16 golova tokom pozajmice u Kazahstanu i bio drugi strijelac lige. Vjerovao sam da ću poslije toga lako pronaći klub, ali ispostavilo se da me Zvezdan Terzić uopšte nije pratio. Kada sam se vratio u Zvezdu pitao me je kako je bilo, koliko sam golova dao. Kada sam shvatio da stvarno ne zna kako sam igrao, odgovorio sam 'tri-četiri' i on je mislio da je stvarno tako", ispričao je Despotović.

Uradio je to da bi lakše napustio klub.

"Zvezda je mogla da me proda za neke pare, ali kada ne pratite svog igrača, dobićete onoliko koliko dobijete".

Pomenute pozajmice odnosile su se na Žetisu i Kairat, a Despotović je potom igrao i za Tobol i Astanu, prije nego što je Kazahstan zamijenio Rusijom.

Prije nego što je stigao u Orenburg, bio je na korak od transfera u Los Anđeles Galaksi.

"U Briselu sam se našao sa doktorom američkog kluba, obavio ljekarske preglede i potpisao ugovor, poslije čega sam se vratio u Beograd. Ostalo je još samo da Galaksi i Astana potpišu ugovor, ali to se nije dogodilo jer su uzeli Ibrahimovića. U američkom prvenstvu mogu da igraju trojica stranaca, a da su doveli i mene, bio bih četvrti i sigurno ne bih igrao jer sam ista pozicija kao Ibrahimović. Možda je i dobro što nisam otišao u Ameriku, jer onda vjerovatno ne bih dobio poziv u reprezentaciju Srbije, pošto se kod nas slabo prati njihova liga".

Pored Ibrahimovića, za neuspjeli odlazak u Sjedinjene Američke Države, Despotović krivi i menadžera čije ime nije otkrio.

"Nakon završetka karijere, zaratiću sa njim. Odgovoran sam za svoje riječi. On čita sve što pričam i drago mi je zbog toga. Ponavljam, kada prestanem da igram, pozabaviću se njim. Rekao je mom prijatelju da me se ne boji, ali ni ja njega. Ima vremena, rješićemo sve. Da je bio pored mene kad sam saznao da je propao transfer u Galaksi, vjerovatno bismo se pobili. To mi se posljednji put dogodilo kada sam imao 22-23 godine, kada sam se kod drugara na rođendanu našao među nekim pijanim ljudima. Prošlo je bez ozbiljnih posljedica", prisjetio se.

Problem sa menadžerom Đorđe Despotović imao je i svojevremeno po dolasku u belgijski Lokeren. Opširnije o tome moći ćete da čitate u intervjuu koji smo najavili...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Goga123

Najbolji!!! ❤❤❤

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC