• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurđević: Ako me nisu zvali u nestvarnoj sezoni u Partizanu, zašto bi sada?

Autori mondo.rs Autori Alo.rs

Nekadašnji centarfor crno-bijelih ponovo radi sa Miroslavom Đukićem, ovog puta u Španiji. Evo šta kaže o pozivu u nacionalni tim.

 Uros-Djurdjevic-reprezentacija-Partizan Izvor: MN PRESS

Srpski centarfor Uroš Đurđević (25) ušao je u sjajnu formu dok se bliži kraj 2019.

Napadač Sporting Hihona bio je strijelac u dva od posljednja tri kola druge lige Španije ("Segunde") i veoma raspoložen je dočekao svog novog-starog trenera, Miroslava Đukića.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji centarfor Partizana ponovo se udružio sa bivšim šefom struke crno-bijelih i raduje se toj saradnji, što je priznao u intervjuu za "Alo".

"Ruben Baraha (bivši trener Sportinga) je veliko fudbalsko ime u Španiji i bila je privilegija sarađivati sa njim. Bio je veoma strpljiv u periodu moje adaptacije na španski fudbal. Poslije njega došao je Hoze Alberto. Cijenio je moj karakter i imali smo odličnu saradnju. Sada je kormilar stari poznanik Miroslav Đukić. Ima iskustvo rada u Španiji", izjavio je Đurđević.

On je otkrio koja mu je najsnažnije urezana uspomena iz njihovih zajedničkih dana u Humskoj.

Uroš Đurđević je za Partizan odigrao 45 utakmica, postigao 35 golova i osvojio "duplu krunu" u sezoni 2016/17.

"Ako treba nečeg da se sjećam, onda je to moja partija, pod Đukićevom komandom, u dresu Partizana na revanšu protiv Videotona. Nadam se da ćemo u istom ritmu nastaviti u Hihonu. Bitna sam karika u ekipi, tako da česte promjene formacija ne remete moj status", dodao je energični špic.

Sporting je prošle godine izdvojio značajan novac da dovede Đurđevića iz Olimpijakosa. Od tada je u dresu španskog kluba odigrao 60 utakmica i postigao 17 golova.

"Za moj transfer izdvojeno je 2,5 miliona evra, što je rekordna suma u istoriji kluba. Sporting je na taj način pokazao koliko cijeni moje kvalitete, a ja se na svakom treningu i utakmici maksimalno trudim da opravdam to povjerenje. Mislim da uspijevam, jer su fantastične reakcije ljudi na ulici, u prodavnici, restoranu, bilo gdje da se pojavim".

Đurđević iskreno priznaje da trenutno ne razmišlja o pozivu u reprezentaciju Srbije.

"Nije realno da dobijem poziv selektora, jer Mitrović igra možda najbolju sezonu u karijeri. Luka Jović je napravio transfer u najveći klub na svijetu, Real... Nisam neko ko preko novina traži poziv. Ako nisam debitovao za reprezentaciju kada sam imao nestvarnu sezonu u Partizanu, zašto bih sada?! Imam druge prioritete. Ovdje nema pauze za reprezentativna okupljanja, igra se non-stop. Da me neko ne shvati pogrešno, nisam rekao 'ne' reprezentaciji, samo sam iskren i realan", dodao je srpski napadač.

Pogledajte MONDO Podcast "Sve u 16" sa Urošem Đurđevićem.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC