• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS BiH kaznio predsjednika Borca: Zeljković "rebnut" sa hiljadu maraka!

Autor mondo.ba

Predsjednik Fudbalskog kluba Borac Vico Zeljković kažnjen je sa hiljadu maraka od strane FS BiH zbog komentarisanja suđenja nakon derbi utakmice sa Zrinjskim (0:0).

 Vico Zeljković kažnjen sa 1.000 KM Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i glavni sudija utakmice između Borca i Zrinjskog u Banjaluci Admir Šehović, podnijeli su prijavu protiv Vice Zeljkovića Disciplinskoj komisiji zbog neprimjerenih komentara poslije meča.

Podsjetimo, crveno-plavima' je u 50. minutu poništen gol koji je postigao Siniša Dujaković jer se, prema mišljenju arbitara, nalazio u ofsajd poziciji, a ogorčen tom odlukom bio je Zeljković.

Možda će vas zanimati

''Želim u ovom slučaju da postavim pitanje predsjedniku Saveza (Elvedinu) Begiću i generalnom sekretaru (Adnanu) Džemidžiću da li će ovog puta sazvati vanrednu sjednicu Sudijske komisije i kazniti sudije sa deset utakmica?! Danas smo oštećeni, poništen nam je čist gol, jedan igrač Zrinjskog je dirao loptu i gol je potpuno regularan. Za kratko vrijeme smo dobili veliku broj poruka koje to potvrđuju. Mi smo danas oštećeni za pobjedu, za konačan ishod meča! Smatram da aršini treba da budu isti prema svima. Kad god nešto u Banjaluci i Republici Srpskoj krene da se razvija, iz Sarajeva se to uruši. Vidjećemo kakva će biti reakcija Saveza, nakon nje i mi ćemo dalje postupati. Ovdje se ulaže mnogo novca, vremena i napora da bi se nešto uradilo. Ako nekome smeta, ne moramo ni da igramo ovu ligu! Budite sigurni da smo ozbiljni ljudi, ne damo na sebe, ne diramo druge ali nećemo dozvoliti da bilo u Banjaluci, pred našim navijačima, urušava sve što uradimo'', rekao je tada razočarani Zeljković.

Epilog cijele priče iz Saveza stigao je u petak na sjednici "disciplinaca" FS BiH.

"Vico Zeljković, predsjednik FK Borac Banjaluka, zbog prekršaja iz člana 78. stav 1. tačka b) DP FS BiH, (vrijeđanje i klevetanje), učinjenog nakon odigrane prvenstvene utakmice 17. kola Premijer lige BiH, sezona 2019/2020, između FK Borac Banjaluka - HŠK Zrinjski Mostar (0:0) odigrane 23.11.2019. godine u Banjaluci, a koji se ogleda u neprimjerenom i nedopuštenom načinu komentarisanja suđenja i rada rukovodstva Saveza, kažnjava se NOVČANOM KAZNOM u iznosu od 1.000,00 (jedna hiljada) KM", saopšteno je iz Saveza uz napomenu da prvi čovjek kluba sa banjalučkog Gradskog stadiona dužan je da kaznu plati u roku od 15 dana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC