• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ogromno pojačanje za Portugalce - kupljen Julijan Vajgl

Autor mondo.rs

Dosadašnji fudbaler Borusije iz Dortmunda preseliće se tokom januara u Portugal, pošto je prodat ekipi Benfike.

Postojale su određene naznake prethodnih dana, ali niko nije mogao ni da očekuje da će se ovo stvarno desiti. Julijan Vajgl, jedan od najtalentovanijih igrača Borusije iz Dortmunda, preseliće se u redove Benfike.

''Milioneri'' su ovaj transfer potvrdili na svom zvaničnom sajtu pa dileme više nema. Univerzalac, momak koji je karijeru počeo u veznom redu, a može da igra i u defanzivi i na krilnim pozicijama, seli se u Portugal.

Možda će vas zanimati

Ostali su da se obave još samo medicinski pregledi pre nego što povremeni reprezentativac Nemačke stavi potpis na ugovor u timu iz Lisabona. Kako se armija navijača u žuto-crnom već oprašta od fudbalera, a i on se pozdravio sa klubom, to bi trebalo da bude gotovo veoma brzo.


''Julijan Vajgl nam je rekao da mu je želja da pređe u Benfiku i mi smo to ispunili. Zahvalni smo mu zbog svega što je pružio klubu. Želimo mu svu sreću u nastavku karijere.'', rekao je Mikael Zorc, jedan od čelnika tima iz Dortmunda.

Vajgl je u redove Borusije stigao iz Minhena 1860, gde je nastupao i u mlađim kategorijama. Bio je redovan u reprezentacijama Nemačke od 19 godina pa do seniorske, a sa 24 godine će prvi put igrati u inostranstvu.

Ove sezone je odigrao 20 mečeva za klub iz Dortmunda, a od 2015. godine kada je postao njihov član nastupio je na 171 meču.

''Želeo bih da se zahvalim saigračima, stručnom štabu i navijačima ovog kluba. Bilo je sjajno i Borusija će uvek biti u mom srcu.'', istakao je Julijan.

Detalji ugovora sa Banfikom još uvek nisu saopšteni, a moguće je da ćemo više o tome saznati tek nakon što fudbaler završi lekarske preglede u portugalskom klubu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC