• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanda: Moje šesto čulo je reklo da treba da Mauro treba da ode iz Italije!

Manekenka i fudbalski agent insistira i naglašava da nije sa Ikardijem samo zbog para

Mauro Ikardi je odbio ponude Juventusa i Napolija i odabrao Pari Sen Žermen prošlog ljeta zahvaljujući "ženskoj intuiciji" njegovog agenta i supruge Vande Nare, koja insistira da nije sa njim samo zbog novca.

Ikardi je otišao na pozajmicu u PSŽ za celu sezonu, sa opcijom da klub može da ga otkupi od Intera na leto. Ovaj 26-godišnji napadač demonstrirao je svoj kvalitet tokom šest sezona u Seriji A, gdje je jednu igrao za Sampdoriju, a pet za Inter.

Možda će vas zanimati

Njegove igre privukle su pažnju Juventusa i Napolija, ali je Nara rekla da je njena intuicija dovela do toga da Argentinac napusti Italiju.

"Neke nepopularne odluke pokazale su se kao ispravne dugoročno gledano", rekla je Nara za italijanski magazin Gente.

"Moj najveći dar je intuicija. Prije par mjeseci cijela Italija je govorila da ću upropastiti mog muža, da je trebalo da pređe u Napoli ili Juventus. Osjetila sam nešto u sebi, neko šesto čulo, žensku intuiciju koju sve imamo, a ona je govorila 'Mauro mora da napusti Italiju'. Životi bi nam bili mnogo lakši da smo ostali u italijanskom klubu, ali ja sam razmišljala šta je najbolje za njega, ne za cijelu porodicu", priča ona.

"Bio je četvrtak kada je otišao u Pariz, proveli smo vikend zajedno, a onda sam se u ponedjeljak probudila u našem stanu u Milanu, sama sa petoro djece. Nije to bio lak trenutak", dodaje ona.

Ikardi izgleda uživa u PSŽ-u, za koji je odigrao 18 utakmica i postigao 14 golova u svim takmičenjima ove sezone.

Kada govori o uspjehu svog supruga, Nara posebno naglašava da nije sa njim zbog novca ili slave.

Oni su se "smuvali" dok je Ikardi bio u Sampdoriji, u vrijeme dok se Nara razvodila od njegovog bivšeg saigrača Maksija Lopeza.

"Svi misle da sam sa Maurom zbog njegovog novca, ali ja sam već bila slavna i bogata kada smo se upoznali", insistira Nara.

"Borila sam se da uspijem u karijeri, prošla sam kroz toliko kastinga, odbijanja i putovanja u Buenos Ajresu. Stigla sam tamo zahvaljujući svojoj odlučnosti", priča Vanda Nara, koja je sedam godina starija od Ikardija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC