• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogba insistirao da bude operisan: Važniji je EURO nego Mančester junajted

Autor mondo.rs

Klub nije bio za ovu opciju, ali Francuz nije mnogo mario...

Mančester junajted prethodnog ljeta imao je mnogo problema sa Polom Pogbom (26) koji je želio da ode u Real Madrid, klub nije želio da ga pusti, a ispostaviće se da to nije bio briljantan potez...

Najskuplji fudbaler u istoriji kluba sa "Old Traforda" tokom čitave jeseni muku muči sa povredom članka zbog čega je nastupio na samo sedam utakmica ove sezone, a po svemu sudeći to će mu biti i jedini mečevi u takmičarskoj 2019/20.

Možda će vas zanimati

Baš kao što je Solskjer, nevoljno, nagovijestio prije nekoliko dana, Pol Pogba odlučio je da operiše članak, nakon savjetovanja sa njegovim "ljudima od povjerenja", protivno željama Junajteda.

Pogba nije bio zadovoljan kako je tekao njegov oporavak i poslije tri mjeseca odsustva i dalje je osjećao probleme sa člankom, a razlog zbog kog je insistirao na operaciji jeste strah od toga da bi mogao da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo 2020. godine sa reprezentacijom Francuske.

Od ranije je već jasno da se Pogba mnogo komfornije osjeća u dresu državnog tima u odnosu na klupski, a sada je i Mančester junajtedu jasno da ne mogu da kontrolišu šta će sljedeće uraditi.

Velika je vjerovatnoća da će se Pogba ovog ljeta preseliti iz Mančestera u neki drugi veliki evropski klub, a to je postalo jasnije poslije komentara njegovog agenta Mina Rajole da bi Junajted "upropastio Pelea i Maradonu".

Izostanak nekadašnjeg kapitena Mančester junajteda do kraja sezone znači i da će Nemanja Matić najvjerovatnije ostati u klubu do kraja ugovora, možda i potpisati novi.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC