• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Madriđani se pojačavaju iz Flamenga - dolazi Rejnir Žezus

Autor mondo.ba

Šef skauting službe Reala Huni Kalafat opet je odradio odličan posao

Nakon dovođenja Vinisijusa i Rodriga u ljetnim prelaznim rokovima 2018. i 2019. godine, Real Madrid će tačno za dvije sedmice, 19. januara, kompletirati transfer još jedne brazilske nade u svoje redove.

Možda će vas zanimati

Naime, "galaktikose" će pojačati ofanzivni vezni fudbaler Flamenga Rejnir Žezus, koji će upravo na dan zvaničnog pridruživanja timu sa stadiona "Santjago Bernabeu" proslaviti 18. rođendan.

Naravno, 19. januar je planski određen kao datum zvaničnog transfera kako Madriđani ne bi sebi stvarali dodatne probleme zbog eventualnog potpisivanja ugovora sa maloljetnim igračima.

Rejnir Žezus je produkt Flamengove omladinske škole, a u prvoj polovini sezone u brazilskom šampionatu je na 14 utakmica postigao šest pogodaka. Dovoljan učinak da Real "baci udicu" prema Južnoj Americi...

Ipak, prema najavama španskih medija, brazilski vunderkind neće odmah kod Zinedina Zidana.

Naime, kako navodi "Marka", plan je da Rejnir Žezus, koji sa nepunih 18 godina može da se pohvali titulom šampiona Južne Amerike, prvo zaduži opremu razvojnog tima, Real Madrid Kastilje, gdje će, za sad, o njegovom razvoju brinuti igračka ikona Madriđana Raul.

Inače, za usluge ovog fudbalera bili su zainteresovani i Barselona, Atletiko Madrid, Mančester siti i Pari sen Žermen, ali je najkonkretniji bio Real, koji će na račun Flamenga uplatiti 30 miliona evra obeštećenja jer ugovorna obaveza Rejnira Žezusa prema osvajaču Kope Libertadores ističe u ljeto 2024. godine.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC