• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bleki" na pragu Barse: I Partizan trlja ruke!

Autor mondo.rs

Barselona je ozbiljno zainteresovana da u zimskom prelaznom roku dovede Nikolu Milenkovića. Partizanu slijedi pet odsto ukoliko se transfer realizuje.

U novembru, pa opet u januaru: Nikola Milenković u Barseloni?

Talentovani štoper Fiorentine i nekadašnji igrač Partizana mogao bi već u zimskom prelaznom roku da se iz Italije preseli u Španiju i postane član jednog od najboljih klubova na planeti.

Možda će vas zanimati

Nije tajna da je Barsa u potrazi za kvalitetnom zamjenom za Samjuelom Umtitijem, čiji se odlazak iz kluba očekuje u skorije vrijeme, a jedan od kandidata je i popularni "Bleki", čija karijera od kako je obukao dres prvog tima Partizana ide samo uzlaznom putanjom.

Evropski mediji pisali su u novembru o transferu srpskog igrača na Kamp Nou, a ta priča postala je opet aktuelna na početku 2020. Mediji javljaju da je transfer sada realan.

Milenković je bio dio šampionske generacije crno-bijelih i učestvovao je u osvajanju posljednje "duple krune" Partizana 2017. godine. Zapazio ga je Ivan Tomić, koji ga je odmah uvrstio u "prvi tim", da bi kasnije kod Marka Nikolića, a u tandemu sa Bojanom Ostojićem "eksplodirao" i bio jedan od najboljih igrača u šampionskoj sezoni.

Milenković nije imao menadžera i nije pozivan u mlađe selekcije reprezentacije Srbije sve dok se nije pojavio u prvom timu crno-bijelih. Igrama u Partizanu i Fiorentini postao je stalni član reprezentacije Srbije i bio je učesnik Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Od ovog transfera (ukoliko ga bude) profitiraće i Partizan. Nikolin ugovor je u Fiorentininom vlasništu 100 odsto, ali bi crno-bijeli na osnovu "doprinosa solidarnosti" (prošao kompletnu školu kluba iz Humske) trebalo da inkasiraju pet odsto od transfera.

Milenkovića ugovor sa "violom" veže do 2022. godine.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC