• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Atini incidenti uprkos praznim tribinama, u Solunu navijač preminuo!

Autor mondo.rs

Grčki fudbal jednostavno ne može bez problema...

 U dramatičnoj završnici, treneri Jusup i Milojević prepustili su se na milost i nemilost američkim p Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Olimpijakos je iskoristio kiks PAOK-a i vratio se na prvo mesto grčkog prvenstva, ali dva gradska derbija opet su obeleženi incidentima.

Dan posle duela solunskih rivala Arisa i PAOK-a (4:2), došlo je do tuče navijača dva kluba tokom koje je jednog od aktera, inače bugarskog državljanina (navijača Botev Plovdiva koji su u prijateljskim odnosima sa pristalicama Arisa), udario automobil, a grčki mediji prenose da je usled povreda preminuo.


Gotovo istovremeno, u Atini je odigran veliki gradski derbi između Olimpijakosa i Panatinaikosa (1:0), koji je uprkos praznim tribinama zbog kazne crveno-belima, takođe, obeležen incidentom.

Pre utakmice navijači Olimpijakosa napali su autobus sa gostujućim fudbalerima i sukobili se sa policijom, koja je tom prilikom koristila suzavac, a posledice istog osetili su i igrači Panatinaikosa.


Utakmica je, ipak, odigrana, a favorizovani Olimpijakos došao je do pobede golom El Arabija u 74. minutu, pa tabela grčkog prvenstva posle 17 kola izgleda ovako: Olimpijakos 41, PAOK 40, AEK 31, Aris 25, OFI 23, Ksanti 23, Panatinaikos 22...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC