• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Malaga ga otpušta zbog skandala, savez mu traži naredni posao?

Autor mondo.rs

Doskorašnji trener Malage se nedavno našao u centru skandala, a sada će se čak i predsednik saveza angažovati da mu pomogne.

Španski drugoligaš je rešen da otpusti dosadašnjeg trenera, a Viktor Sančez del Amo tvrdi da je on žrtva u ovom slučaju. Konačnu odluku još ne znamo, a nove opcije su pred njim.

Jedan od ljudi koji su spremni da pomognu treneru Malage je Luis Rubiales, predsednik španskog fudbalskog saveza. Ukoliko bude potrebe, čak i da mu nađe posao u toj organizaciji.

Možda će vas zanimati

Viktor Sančez del Amo se našao u centru skandala pre nekog vremena, kada se pojavio kontorverzni snimak na kom je on obnažen. Pretpostavlja se da je snimak ukraden, a da je nekadašnji fudbaler imao video poziv sa osobom ženskog pola.


Iako je šef stručnog štaba Malage isticao da je on žrtva i da su organi reda kontaktirani kako bi se on zaštitio, klub ne misli tako. Smatraju da je narušio njihov ugled, pa su zbog toga odlučni da ga otpuste.

Trener je za sada samo privremeno suspendovan sa funkcije, dok se ne završi istraga unutar kluba. Nakon toga će čelnici doneti odluku, a ukoliko ona bude loša po trenera, Rubiales je spreman da ga zaštiti.

''Poštujem Malagu, ali ovde nisu u pravu i krše pravila. Ukoliko ostanu pri odluci da otpuste trenra, spreman sam da ga pozovem da radi u savezu. Već sam pričao sa sportskim direktorom Molinom. Otvorićemo mu vrata i ponuditi mu neku funkciju.'', navodi predsednik saveza.

Fudbaleri Malage se trenutno nalaze na 16. poziciji u drugoj ligi Španije, sa samo jednim bodom više od timova u zoni ispadanja. Ovaj klub je prethodnih godina imao velikih finansijskih problema, a trenutna situacija im ne može doneti ništa dobro.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC