• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveće pojačanje za Evropu: Stojan Vranješ Borčev do ljeta 2023. godine!

Autor Dragan Šutvić

Predvodnik sadašnje Borčeve generacije ostaje još tri i po godine u crveno-plavom dresu

 Stojan Vranješ Borac ugovor do 2023. godine Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Kapiten Fudbalskog kluba Borac i strijelac 11 golova za ''crveno-plave'' u jesenjoj polusezoni Stojan Vranješ produžio je ugovor sa klubom do ljeta 2023. godine!

Možda će vas zanimati

Predvođena Stojanom, kojji je imao ugovor s Borcem do juna 2022. godine i koji je ''dirigovao Borčevim orkestrom'' u polusezoni iza nas, sadašnja generacija Borčevih fudbalera ostvarila je, pred proljećni dio sezone, sjajan rezultat.

Naime, izabranici Branislava Krunića trenutno su trećeplasirani uz 35 bodova, jednim manje od lidera Sarajeva, što je najbolji plasman jedne crveno-plave generacije na kraju jesenjeg dijela sezone još od sezone 2010-11, kada je osvojena šampionska titula.

''Za nas je najvažnije što je Stojan, nosilac naše igre u protekloj polusezoni, dogovorio produžetak ugovora, vjeran je klubu i to je za nas, mogu da kažem, najveće pojačanje. Iako je naš kapiten bio pod ugovorom, ovo produženje je dokaz da se neke stvari u Borcu mijenjaju, pažnja se prvo posvećuje igračima koji imaju najveće zasluge za ostvareni rezultat'', rekao je Krunić na danas održanoj konferenciji za novinare povodom početka priprema za nastavak takmičarske godine.

Uz ostanak Vranješa u timu, Borac ima ogromne šanse da nakon 33 kola izbori nastup na evropskoj sceni, gdje nije igrao od ljeta 2012. godine.

''Želim da se zahvalim svima u klubu, počevši od predsjednika, direktora preko trenera i svih zaposlenih do saigrača što sam, u ovim godinama, dobio tu čast da produžim ugovor sa matičnim klubom. Ubijeđen sam da ću opravdati ta očekivanja i kao što sam rekao i kad sam dolazio, pokušaćemo da napravimo rezultat po kojem će nas pamtiti'', rekao je Vranješ.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC