• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba iz Italije: Juventus dovodi Manuela Nojera!

Autor mondo.rs

Daleko je od svojih najboljih dana, ali "stara dama" želi da iskoristi njegovu trenutnu situaciju u Bajernu gde nema puno povjerenje.

  Juventus dovodi Manuela Nojera! Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Juventus ima ozbiljne planove za predstojeće ljeto!

Kako prenosi renomirani list "Frans fudbal", koji između ostalog dodjeljuje i nagradu "Zlatna lopta", torinski klub namjerio se da u sljedećem prelaznom roku dovede Manuela Nojera (33) iz Bajerna - koji je trenutno nezadovoljan povjerenjem koje ima u Minhenu.

Možda će vas zanimati


Gigant iz Bavarske dogovorio je ove zime dolazak mladog golmana Aleksandra Nibela iz Šalkea, koji će obući dres Bajerna na ljeto, čime je porastao pritisak na Manuela Nojera.

Naime, legendarni njemački čuvar mreže nije zadovoljan što mu je klub doveo tako "jaku konkurenciju" i već im je saopštio da ne namjerava da odstupi od mjesta prvog golmana najmanje još dvije-tri sezone, dok su planovi rukovodstva jasni - žele da podmlade i to mjesto u timu.

To bi želio da iskoristi Juventus koji će poslije ove sezone i definitivno ostati bez Điđija Bufona, ukoliko se ponovo ne predomisli oko penzionisanja, dok ostaju još sa Vojćehom Ščensnim.

Jasno je da Manuel Nojer trenutno nije blizu svojih najboljih dana iz dresa Bajerna i reprezentacije Njemačke, ali se radi o najboljem golmanu ove decenije - za koga u Juventusu vjeruju da i sada ima kvalitet za mjesto "jedinice".

Nojer ima ugovor na još godinu dana sa Bajernom i radije bi otišao iz kluba nego "dijelio" minutažu sa mladim Nibelom, koga je zbog ovog transfera već kritikovao selektor Joakim Lev.

Slavni golman iz Njemačke odigrao je do sada 362 utakmice za Bajern.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC