• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olmo zarađuje tek 250.000 evra godišnje, ODBIO najveći ugovor u ex-Yu

Autor mondo.rs

U poređenju sa Crvenom zvezdom i Partizanom - ova svota novca nije ni blizu one koju oni daju na svoje najbolje fudbalere.

Dani Olmo želi da napusti Dinamo, a Dinamo ne želi da pusti Danija Olma.

"Sapunica" u komšiluku dobila je svoj posljednji nastavak koji kaže da je mladi španski fudbaler odbio da produži saradnju sa "modrima" kojom bi postao najplaćeniji fudbaler na prostoru eks Jugoslavije, pošto želi da "istjera svoje" i da već tokom zime obuče dres nekog kluba sa zapada.

Možda će vas zanimati


Naime, Dinamo je Olmu ponudio ugovor na pet sezona ukupne vrijednosti 7,5 miliona evra (1,5 miliona evra godišnje), što je njegov otac izričito odbio.

Olmo ima ugovor na još godinu i po dana u Dinamu (30. jun 2021. godine) i ne želi da se obavezuje na dužu saradnju sa "modrima" pošto bi tako mogli da traže i više novca za njega, a već je nezadovoljan pošto ne žele da ga puste za manje od 40 miliona evra.

Trenutno ne postoji klub u Evropi koji bi tokom zime toliko platio fudbalera iz hrvatskog prvenstva, iako se već dokazao i u Ligi šampiona, čak i postigao gol na debiju za reprezentaciju Španije.


Vidjećemo da li će Dinamo uspjeti da istjera svoje, a posljednja opcija od koje ne bježe jeste i da ga tokom narednih šest mjeseci "pošalju na tribine", pošto smatraju da bi tako poslali poruku igraču i njegovom ocu da ne mogu da ih ucjenjuju.

Inače, Dani Olmo u Dinamu zarađuje tek oko 250.000 evra godišnje, piše "Index", što u poređenju sa Crvenom zvezdom i Partizanom i novcem koji daju svojim najboljim igračima - nije tako blizu.

Olmo je inače u Dinamo stigao kao slobodan igrač u leto 2014. godine iz mladog tima Barselone, a pet godina kasnije stasao je u jednog od najboljih mladih fudbalera Evrope i na njemu će zaraditi mnogo novac, čime je skauting mreža Zagrepčana opravdala svoju ulogu.

U "modrom" dresu odigrao je 124 meča i zabilježio 34 gola i 28 asistencija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC