• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda Hajduka želi krilo Dinama, donosi im 10.000.000€ u Zagreb?

Autor mondo.rs

Vest Brom je navodno zainteresovan za krilo "modrih".

 Vest-Brom-transfer-Mislav-Orsic-Slaven-Bilic-Dinamo-Zagreb Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Mislav Oršić iza sebe ima izvanrednu jesen u Dinamu iz Zagreba, a sada bi mogao da se dogodi i njegov prelazak u Englesku!

Kako navode mediji u Hrvatskoj, Vest Bromvič Albion je zainteresovan za krilo "modrih" i spreman je da plati oko 10.000.000 evra!

Možda će vas zanimati

Kako navode mediji u "komšiluku", Oršić je ove sezone briljirao sa čak 19 golova u svim takmičenjima, a osim na mjestu lijevog krila može da se snađe i u samom špicu napada.


Na klupi Vest Broma trenutno sedi Slaven Bilić, nekadašnja legenda Hajduka iz Splita i bivši menadžer Vest Hema. Bilić je, stoga, dobro upoznat sa kvalitetima Oršića, a i klub iz Birmingema je već skautirao 27-godišnjeg Oršića.

Vest Brom je navodno već ponudio devet miliona funti (oko 10 miliona evra), ali Dinamo Zagreb je spreman da čeka veću ponudu. "Modrima" je cilj da zarade 15.000.000 evra na tom transferu.

Neće biti jednostavno da Vest Brom tek tako izdvoji toliko novca. U ekipi sa "Hotornsa" na lijevom krilu igra talentovani Grejdi Dijangana, ali on je pozajmljen igrač iz Vest Hema i ako ne ove zime, već na ljeto će se vratiti u London.

Sa druge strane, VBA je uz Lids favorit za plasman u Premijer ligu, što bi im donijelo značajna finansijska sredstva. Možda to "kockanje" bude donijelo prevagu u ovom poslu.

Bilo kako bilo, Dinamo Zagreb nastavlja da ozbiljno cijeni svoje igrače i traži velike svote novca za njihovu prodaju...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC