• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsin problem "Arda Turan": Šalju ga i u Boku, samo da nije kod njih...

Autor mondo.rs

Problematični vezista mogao bi da ode na drugi kontinent.

Mnogima je promakla informacija da je Arda Turan ponovo fudbaler Barselone, pošto je Turčina "otjerao" Bašakšehir, s kojim je imao dogovorenu pozajmicu na dvije i po godine.

Klub iz Istanbula vratio je Turana u Barselonu šest mjeseci prije isteka pozajmice iz više razloga: loša forma, nedisciplina, problemi van terena, od kojih je posljednji, pucanje iz pištolja u jednoj bolnici, bila kap koja je prelila čašu.

Možda će vas zanimati


Nije tajna da Barselona ne računa na njega, i pokušava na sve načine da ga se otarasi, pošto nije u planovima ni kod novog trenera Kikea Setijena.

Kako prenosi argentinski "TyC", odlično upućen u dešavanja u Barseloni, novi klub Arde Turana mogao bi da bude Boka Juniors, pošto je Turčin već angažovao agenta koji bi mogao da mu pomogne u ovom transferu ili pozajmici.

Turan, koji će ovog mjeseca proslaviti 33. rođendan, veliki je fan Boke Juniors i njihovog nekada slavnog fudbalera Dijega Maradone, a želi novi izazov u karijeri i životu - što da ne u Južnoj Americi.

Nekadašnja zvijezda Atletiko Madrida ipak daleko je od najboljih dana, kada je bio jedan od najboljih veznih na planeti kod "Čola" Simeonea, ali bi svoju karijeru mogao da produži odlaskom u Argentinu, baš kao i Danijele de Rosi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC