• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neka čeka Amerika: Ništa od MLS lige, Matić ostaje na "Old Trafordu"

Autor mondo.rs

Srpski internacionalac, sve je izvesnije, neće menjati sredinu ove zime.

 Nemanja-Matic-ne-ide-u-MLS-Cikago-Fajer-odustao-transferi-vesti Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Catherine Ivill

Nemanja Matić se neće seliti u SAD, bar ne u skorije vreme. Iako su se pre nekoliko dana pojavile informacije da bi srpski reprezentativac mogao da ode u tamošnju MLS ligu, od toga neće biti ništa.

Čikago Fajer je bio zainteresovan za vezistu Mančester junajteda, ali očigledno je da je on u ovom trenutku isuviše skupo rešenje za tim iz Ilinoisa.

Možda će vas zanimati

Matić se praktično od početka seezone dovodi u vezu sa odlaskom sa "Old Traforda" i brojnim evropskim klubovima, a nedavno se i Čikago zainteresovao.


Tada su engleski mediji pisali da bi Matić mogao da zarađuje oko pet miliona funti u SAD, ali je jasno da je to previsoka cifra za Fajer.

Prema izveštajima američkog "ESPN", Matić je početkom 2020. godine razgovarao sa predstavnicima Čikaga i to u danima kada je izgledalo da bi Junajted mogao da mu dozvoli odlazak iz kluba.

U međuvremenu su se stvari u Mančesteru iskomplikovale i Ole Gunar Solskjer je izjavio da je Matić potreban inače "ogoljenom" veznom redu "crvenih đavola".

Matić je u Čikagu trebalo da zameni Bastijana Švajnštajgera, koji je prošle sezone okončao karijeru, ali će nekadašnji klub Veljka Paunovića i Aleksandra Kataija morati da pronađe neku drugu soluciju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC