• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slaviša Jokanović dobio pojačanje: Stigao napadač iz Premijer lige

Autor mondo.rs

Srpski trener će na raspolaganju imati igrača koji je poslednjih nekoliko sezona proveo u Premijer ligi i Čempionšipu.

Pominjala se ovva opcija već neko vreme, a sada je i zvanična potvrda tu. Al Garafa, tim koji sa klupe predvodi srpski trener, uspeo je da dogovori transfer Džonatana Kođije iz Aston vile.

Slaviša Jokanović je preuzeo katarski klub u julu prethodne godine, a sada će na raspolaganju imati igrača kog dobro poznaje iz engleskog fudbala.

Možda će vas zanimati

Reprezentativac Obale Slonovače je rođen u Francuskoj, gde je i počeo karijeru. Igrao je za Rems i Anže, bio na pozajmicama u još nekim timovima, pre nego što se preselio u Englesku.

Prvo u redovima Bristol sitija, a zatim kao član Aston Vile, Kođija je prethodnih pet sezona proveo u Engleskoj. Četiri sezone je proveo u Čempionšipu, gde se dobro snalazio, a u Premijer ligi mu nije bilo tako lako.


Sada se seli u Katar, što će biti ogromno pojačanje za Jokanovića i Al Garafu. Ta ekipa će se do kraja sezone boriti za mesto koje vodi u Ligu šampiona Azije, a očekuje se da ih upravo ovaj napadač povede ka cilju.

Članovi Al Garafe su meksički defanzivac Hektor Moreno i alžirski vezista Adlin Geiđura. Džonatan Kođija dolazi da pojača napad katarskog tima i da golovima pomogne da se nadmaše rezultati iz prethodnih sezona koje nisu bile baš sjajne.

Pretpostavlja se da je katarski tim platio oko dva i po miliona funti za transfer reprezentativca Obale Slonovače. On je ove sezone retko dobijao priliku u prvom timu Aston Vile, upisavši samo devet nastupa. Zabeležio je asistenciju u FA kupu i dva pogotka u Liga kupu, protiv rezervnog sastava Liverpula.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC