• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester junajted je tužan i bezopasan: Barnli prelako osvojio "Traford"

Autor mondo.rs

Ekipa Olea Gunara Solskjera još jednom razočarala svoje navijače.

 Mančester junajted - Barnli 0:2 Izvor: Guliver/Getty images/Gareth Copley, Gareth Copley/Getty Images Europe

Ako je "Old Traford" nekada bio " neosvojiva tvrđava", sada je postala figurativna ruina na koju je lako popeti se. U to su se uverili i fudbaleri Barnlija, došavši do sigurne pobede na gostovanju Mančester junajtedu.

MANČESTER JUNAJTED - BARNLI 0:2 (0:1)
/Vud 39, Rodrigez 56/

Možda će vas zanimati

"Klaretsi" su dobili meč baš onakav kakav su priželjkivali. Postizali su golove iz praktično svih prilika koje su im se ukazale na meču, a pred svojim golom su dobili partiju Junajteda koju je bilo lako zaustaviti.


Ekipa Olea Gunara Solskjera je još jednom pokazala da nema nikakav identitet igre, a ona je postala još predvidljivija onog trenutka kada je Barnli stigao do vođstva.

Ben Mi je posle jednog centaršuta bio viši od Nemanje Matića, lopta je došla pravo na nogu Krisu Vudu koji iz prvog kontakta lako uspeva da savlada Davida De Heu za 1:0.

Mančester junajted je polako postajao nervozniji, ali tako je i njihov napad sve više gubio oštrinu. Mnoštvo centaršuteva u šesnaesterac bili su lak plen za tim Šona Dajša, da bi Džej Rodrigez u nastavku postavio konačan rezultat.

Iskoristio je dodavanje Vuda da povisi na 2:0, a do kraja susreta nijednog trenutka nije postojala istinska opasnost po njihovu prednost. Mejson Grinvud jeste imao jedan dobar udarac, Luk Šo jeste postigao gol u 90. minutu, ali je on bio odmah poništen zbog prethodno načinjenog faula.

Veći je Junajtedov bodovni zaostatak za trećeplasiranim Lesterom (14 bodova), nego što je Junajtedova prednost u odnosu na timove iz zone ispadanja (Bornmut, 11 bodova razlike).

Junajted jeste ostao na petoj poziciji Premijer lige, ali koliko to malo znači u ovom trenutku govori i da imaju samo četiri boda više od Njukasla, ekipe koja se nalazi na 14. mestu na tabeli!

Nemanja Matić je odigrao svih 90 minuta u redovima "crvenih đavola", ali nije mogao da mnogo pomogne u promeni konačnog rezultata.

Do kraja susreta, i "Old Traford" je ostao u ogromnoj meri ispražnjen, pošto su navijači još ranije shvatili da je vreme da se napusti meč i pre poslednjeg zvižduka sudije...

Sve rezultate i tabelu Premijer lige možete da pogledate ovde.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC