• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crtice sa treninga Partizana: Momci, do "otkaza"!

Autor Vladimir Sukdolak

U Beleku za Partizan važi krilatica - "nema odmora dok traje obnova"...

 FK-Partizan-zimske-pripreme-trening-momci-do-otkaza-Sadik-kesanje-sportske-vesti Izvor: FK PARTIZAN / MIROSLAV TODOROVIĆ

Još jedan radni dan u Beleku je arhiviran za fudbalere Partizana.

Zbog dva kontrolna meča protiv Vitorula (1:0) i Krakovije (1:1), prvih utakmica od početka zimskih priprema, sreda je bila vrlo zahtevna i naporna za crno-bele.

Možda će vas zanimati

Posle kratkog predaha, već četvrtak pre podne igrači beogradskog morali da se posvete novim profesionalnim obavezama. Posle doručka ponovo su izašli teren.


Pre nego što su dobili slobodno posle podne, pred njima je bio trening podeljen na vežbe tehnike preciznosti s loptom (prvi deo) i snage (drugi deo).

Profesor Marko Stojanović u par navrata prekidao je rad, zahtevajući od igrača da se maksimalno posvete treningu snage, objašnjavajući im da se samo tako može smanjiti rizik od povreda tokom prolećnog dela sezone.

"Smanjili smo obim, ali moramo da budemo eksplozivni. Znam da ste igrali utakmice… Hoću da radite vežbe do ‚otkaza‘. Samo tako ćemo izbeći povrede, u suprotnom...", ponavljao je član stručnog štaba Partizana želeći da objasni igračima značaj treninga i zadatih vežbi.

Aleksandar Lutovac i Takuma Asano preskočili su prepodnevni trening zbog problema sa zadnjim ložama. Njih dvojica su prinudno zamenjeni na kontrolnoj utakmici protiv Poljaka. Desnog beka danas očekuje pregled magnetnom rezonancom, posle kojeg će definitivno biti poznat stepen povrede.

Jutarnji trening Partizana u Beleku
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

 I dok su fudbaleri Partizana polako završavali trening, na teren su počeli da pristižu igrači Vitorula. Vrlo energični Gerogi Hadži, koji je za vreme meča sa "parnim valjkom" sve vreme špartao uz aut liniju, davajući pohvale i kritike svojim pulenima, bio je raspoložen. Legenda rumunskog fudbala pozdravio je crno-bele i uz obostrane osmehe razmenio nekoliko reči sa Savom Miloševićem.

Sve što se dešavalo pred kraj međusobnog duela, zaboravljeno je još odmah posle utakmice. Odnos ekipa na terenu bio je krajnje korektan, a reakcija šefa stručnog štaba Partizana usledila je zbog lošeg suđenja. Uostalom, ništa neobično za pripreme...

KEŠANJE SADIKA NIJE USPELO

Umar Sadik pripreme Partizana
Izvor: FK PARTIZAN / MIROSLAV TODOROVIĆ


Pokušao je deo igrača Partizana da pobegne saigračima eletiričnim vozilom. Vozač je, na zahtev, kapitena Milana Smiljanića, ipak, morao da zaustavi mašinu, taman pošto je "dao gas" na putu do hotela udaljenog par stotina metara. U prepunom vozilu nije bilo mesta za Umara Sadika. Visoki Nigerijac je zakasnio, a nije uspeo ni kešanjem da se preveze.

Možda će vas zanimati



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC