• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treća vezana pobjeda Milana: Rebić ponovo čovjek odluke!

Autor mondo.ba

Hrvatski napadač Ante Rebić je najzaslužniji za treću uzastopnu pobjedu Milana u Seriji A.

 Breša - Milan 0:1, Serija A, 21. kolo Izvor: Marco Luzzani/Getty Images Europe

"Rosoneri" su dolaskom Zlatana Ibrahimovića dobili karakter i sigurnost! Pobjeđuju i kad ne igraju dobro, a to je večeras na svojoj koži osjetila Breša..

BREŠA - MILAN 0:1 (0:1).

Iako tim iz Milana nije blistao, treća uzastopna pobjeda u Seriji A je upisana, pa se pod komandom Stefana Piolija tim lagano kreće ka pozicijama koje vode u Evropu naredne sezone!

Na stadionu "Rigamonti", domaćin po prikazanoj igri i šansama možda ni nije zaslužio da izgubi, ali je jedna lopta završila iza leđa Jesea Joronena i Milan je stigao do trećeg uzastopnog trijumfa.

Gol odluke pao je u 71. minutu kada se poslije gužve u kaznenom prostoru Breše najbolje snašao Sanu Kastiljeho, koji je uposlio  Antu Rebića u petercu, a hrvatski napadač pogodio mrežu - 0:1.

Bio je to reprezentativcu Hrvatske treći pogodak u posljednje dvije utakmice i sve su prilike da se vraća u formu koja ga je krasila u Ajntrahtu, gdje je takođe najčešće bio džoker sa klupe.

Zlatan Ibrahimović, u petak je imao nekoliko odličnih prilika, koje nije uspio da realizuje, ali je svojim iskustvom doprinio da Milan odnese bodove sa "Rigamontija".

Domaćin takođe nije uspio da u pogotke pretvori nekoliko odličnih šansi, posebno su impresivni bile prilike Dimitrija Bisolija, Sandra Tonalija i Ernesta Torregrosa, koje je majstorski branio Đanluiđi Donaruma, vjerovatno uz Rebića i Ibrahimovića, najzaslužniji za osvojene bodove Milana.

U finišu su "rosoneri" mogli i do ubjedljivijeg trijumfa da je Teo Ernandez bio malo precizniji, međutim, pogodio je prečku. Još jednim dobrim izdanjem ovaj fudbaler je pokazao da je njegov dolazak na sjever Italije bila prava odluka i za njega i za milanski tim.


Serija A - 21. kolo

Breša - Milan 0:1 (0:1)
/Rebić 71/

Subota
SPAL - Bolonja (15.00)
Fiorentina - Đenova (18.00)
Torino - Atalanta (20.45)

Nedjelja
Inter - Kaljari (12.30)
Od 15.00
Parma - Udineze
Sampdorija - Sasuolo
Verona - Leće
Roma - Lacio (18.00)
Napoli - Juventus (20.45)

TABELA: Juventus 51, Inter 47, Lacio (-1) 45, Roma 38, Atalanta 35, Milan 32, Kaljari 30, Parma 28, Torino 27, Verona (-1) 26, Fiorentina 24, Bolonja 24, Udineze 24, Napoli 24, Sasuolo 22, Sampdorija 19, Leće 16, SPAL 15, Breša (+1) 15, Đenova 14.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC