• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac stigao u Antaliju, novinari zastali u sarajevskoj magli!

Autor Dragan Šutvić

''Crveno-plavi'' su danas stigli do Turske, dok banjalučki novinari, koji bi trebalo da izvještavaju sa priprema kluba iz Platonove ulice, nisu bili te sreće.

 FK Borac stigao u Antaliju, novinari iz Banjaluke zastali u Sarajevu zbog magle Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Fudbaleri Borca, koji su se od 12. do 25. januara u Banjaluci obavili prvi dio priprema, doputovali su danas u tursko ljetovalište Antaliju , gdje će u narednih 14 dana brusiti formu za nastavak trke za plasman na evropsku scenu, kroz Premijer ligu Bosne i Hercegovine ili Kup BiH,

''Crveno-plavi'', koji su juče savladali člana Srpske lige Beograd Teleoptik (3:0), danas su sa beogradskog aerodroma ''Nikola Tesla'' otputovali za Istanbul, pa dalje za Antaliju, te se u večernjim časovima smjestili u hotel ''Titanic Beach Lara''.

Možda će vas zanimati

Uz ''paklene'' treninge pod budnim okom trenera Branislava Krunića, koji počinju već sutra, banjalučki fudbaleri odigraće i pet prijateljskih utakmica.

Prva je zakazana za posljednji januarski dan, kada će rival biti ruski superligaš Orenburg, predvođen srpskim internacionalcem Đorđem Despotovićem, koji je nosilac kapitenske trake u ovom klubu i sa kojim je kolega Jovan Terzić obavio novogodišnji intervju.

Dva dana kasnije Borac će ukrstiti koplja sa Vardarom iz Skoplja, dok će petog februara ''crveno-plavima'' na megdan izaći Čaika iz Pešanokopskoja, koja nastupa u drugoligaškom rangu ruskog fudbala.

Osmi februarski dan rezervisan je za okršaj sa ekipom Irtiša iz Kazahstana, dok će ''torta svoj šlag'' dobiti dan kasnije, kada će banjalučki premijerligaš imati čast da odmjeri snage sa kijevskim Dinamom.

Za razliku od fudbalera, banjalučki novinari, njih desetak, koji bi u narednim danima trebalo da izvještavaju sa priprema Velikana iz Platonove, danas nisu otputovali na odredište, već su - zastali u sarajevskoj magli!

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

''Sedma sila'' trebalo je da sa Butmira krene put Istanbula, a prema Sarajevu krenula je u 4 ujutru.

Let za Istanbul planiran je za 11.40 časova, ali je novinare već u devet, po ulasku u zgradu Međunarodnog aerodroma Sarajevo, dočekalo neprijatno iznenađenje.

Na monitorima je bilo ispisano da je let OTKAZAN, a razlozi su bili smanjena vidljivost i magla, koji su se ovog 27. januara urotili protiv ''čeličnih ptica''.

Ubrzo se pojavila informacija da bi novi let mogao da uslijedi u 14.50 časova, pa su banjalučki novinari iznalazili načine da prekrate vrijeme.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Neki su u holu aerodroma odmjerili snage u raubu, neki su nervozno kuckali po telefonu tražeći bilo kakve validne informacije o letu, a neki su naprosto odlučili da prošetaju ulicama glavnog grada BiH.

Oko podneva, stigao je novi ''update'' po pitanju potencijalnog leta.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Drugi, ujedno i posljednji let za Istanbul za danas, prolongiran je za 15.15, ali je i ta vijest bila kratkog daha, s obzirom da je nedugo kasnije na displejima zasvjetlilo CANCELED tamo ''gdje najmanje treba''.

Na kraju, banjalučki novinari su se smjestili u jedan od sarajevskih hotela, a u toku popodnevnih časova, nakon dogovora sa klupskim rukovodstvom, dogovoreno je da se večeras krene put Beograda te iz srpske prestonice pođe put Antalije, s obzirom da sutra neće biti dodatnih letova iz Sarajeva prema Istanbulu.

Beogradski let zakazan je za 9.00 časova.

Kakvo putešestvije ''sedme sile''...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC