• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković vidio propuste, ali i pravu reakciju Zvezde: Preokret i pobjeda!

Autor mondo.rs

Zvezdin trener kombinovao taktiku, iskoristio dvije postave i vidio šta u ovom trenutku bolje "radi". Željko Gavrić bio veoma zapažen.

 Crvena-zvezda-Arka-Gdinja Izvor: MN PRESS

Nervozno je trener Crvene zvezde Dejan Stanković šetao kraj aut linije dok je njegov tim igrao na momente napet, ali sve vrijeme borben test meč protiv rivala iz Poljske.

U prvoj provjeri njegovog tima u Beleku, konačan rezultat bio je:

Crvena zvezda - Arka Gdinja 3:2 (1:2)

Možda će vas zanimati

Sva tri gola Beograđani su dali poslije prekida, ali su u tim situacijama i dva puta vadili loptu iz mreže.

Štoper Miloš Degenek doneo je u 15 .minutu iz peterca donio prednost šampionu Srbije 1:0, ali su Poljaci do poluvremena preokrenuli i stekli 2:1.

Najprije je Milan Pavkov loše reagovao pri izjednačujućem golu Damjana Zbozijena u 24. minutu, a onda je Milan Borjan uoči pauze vikao na saigrače.

Iskusni čuvar mreže odbranio je penal koji je "jeftino" skrivio napadač Nikola Krstović, ali defanzivni igrači Zvezde nisu ispratili loptu koju je Holanđanin Fabijan Serarens poslao u mrežu za vođstvo Poljaka.

Stanković je potom promijenio kompletnu postavu, uveo sa klupe energične Veljka Nikola i Željka Gavrića, a Zvezda je preokrenula na sličan način kao i Arka.

Poljaci su u 62. minutu postigli autogol poslije Gavrićevog kornera za novo izjednačenje - 2:2, a konačnih 3:2 postavio je Aleksa Vukanović u 74, jer je odlično ispratio "pročitani" šut Ričmonda Boaćija iz jedanaesterca, koji je iznudio Tomane.

Zvezdin sastav u prvom dijelu (4-4-2): Borjan - Gajić, Denegek, Milunović, Rodić - Vulić, Ivanić, Ben, Garsija - Krstović, Pavkov.

Zvezdin sastav u drugom dijelu (3-4-3): Vasiljević - Gobeljić, Babić, Pankov - Petrović, Nikolić, Simić, Gavrić - Vukanović,Tomane, Boaći.

Nakon duela protiv Arke, Zvezda će odigrati još pet kontrolnih utakmica u Turskoj: 29. januara protiv Vardara iz Skoplja u 15.30, 1. februara protiv Ludogoreca u 17, dan kasnije protiv Celja u 15.30, a 5. februara protiv Dunajske Strede u 15 i 6. februara protiv Aktobea u 15 časova.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

iskreno

Dovode neke propale igrace a Nikolic i Gavric suvo zlato trud zelja

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC