• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Umrećeš!" - jezive poruke prvom čoveku za transfere u Mančester junajtedu

Autor mondo.rs

Grupa od 20-ak muškaraca, sa kapuljačama na glavama, u utorak uveče napala kuću Eda Vudvorda, operativca Mančester junajteda.

 Navijaci-Mancester-junajteda-napali-kucu-funkcionera-kluba Izvor: Screenshot

Ti muškarci, za koje se pretpostavlja da su "navijači" Mančester junajteda, napali su kuću bakljama, a uz to su uvikivali preteće poruke Edu Vudvordu.

Najjezivija poruka je glasila: "Spremi se - umrećeš!".


Vudvord (48), njegova supruga i njihovo dvoje male dece žive u mirnom seocetu nadomak Mančestera, ali, srećom, u trenutku napada nisu bili kod kuće. 


Ova grupa gnevnih ljudi, a prosenjuje se da ih je bilo između 20 i 30, navodno predstavlja veliki broj ljutih navijača Mančester junajteda, nezadovoljnih načinom na koji se vodi klub, koji, istina, već godinama grca i nikako da se vrati na stare staze slave i uspeha.


Veći deo navijača Mančester junajteda nezadovoljan je kako se upravlja klubom, pre svega načinom na koji to rade glavni ljudi poput Glejzera i Vudvorda. Oni su i meta stalnih skandiranja i poruka sa tribina Old Traforda (i drugih stadiona gde god ima navijača Junajteda), a izgleda da se situacija pogoršava iz dana u dan.

Junajted je odmah osudio ovaj napad i dodao da se nada da će policija pohvatati napadače i primereno ih kazniti. "Iskazivanje stavova navijača je jedna stvar, ali kriminalne radnje i šteta, kao i iskazivanje namere da ugrozite tuđ život je nešto sasvim drugo. Za ovo, jednostavno, nema opravdanja", naveo je Junajted.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC