• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajtedov ples po blatu - trećeligaš nije dostojan rival

Autor mondo.rs

Ubedljiva pobeda Solskjerovog tima u četvrtom kolu FA kupa.

 FA-kup-4.-kolo-Tranmer-Mancester-junajted-0-6-Ole-Gunar-Solskjer-problemi-sa-terenom Izvor: Gareth Copley/Getty Images Europe, Getty Images/Gareth Copley

Poigravali su se fudbalerri Mančester junajteda u četvrtom kolu FA kupa. Protivnik je bio Tranmer, domaćin koji će se ove sezone boriti za opstanak u trećeligaškom društvu.

Nije previše obzira za to imala ekipa Ole Gunar Solskjera. Šest postignutih golova, od čega čak pet u prvom delu meča, pokazali su domaćinu razliku u kvalitetu.

Možda će vas zanimati

TRANMER - MANČESTER JUNAJTED 0:6 (0:5)

/Megvajer 10, Dalot 13, Lingard 16, Džons 41, Marsijal 45, Grinvud 56 p/

Nešto poput lakšeg treninga, ali na očajnom terenu, imali su danas popodne igrači Junajteda. Solskjer je malo kombinovao sa sastavom i formacijom, a ekipa koju je poslao na teren demolirala je domaći Tranmer.

Pored ubedljive pobede gostiju najjači utisak sa ovog meča ostaće teren na kom se igralo. Trava se nazirala, blato je dominiralo određenim delovima terena, a dresovi su već posle jednog ili dva klizeća starta bili potpuno prljavi. Kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji.


Razlika u kvalitetu je bila očigledna, a pitanje pobednika rešeno već posle nešto više od 15 minuta igre. Prvo pogodak HariMegvajer nakon što je lopta do gola zakačila jednog defanzivca, zatim i gol DijegoDalota koji je ove sezone u drugom planu, a onda i Džesi Lingard, neko bi rekao ''konačno''!

Samo što je domaćin uspeo da se oporavi od tri pogotka u roku od šest minuta, Junajted je spremio nov nalet. Pogađali su u finišu prvog dela Fil Džons i Entoni Marsijal, za već tada debakl Tranmera. ''Petarda'' je pukla pre odlaska na odmor.

Nastavak susreta je doneo još jedan gol solskjerovog tima, pošto je mladi Mejson Grinvud bio precizan sa bele tačke. Ovo je bio njegov deseti gol u sezoni, a zanimljivo je da je bio strelac u svim takmičenjima koja Mančester junajted igra!

Ako treba biramo najlepši pogodak koji su fudbaleri sa Old Traforda psotigli na ovom gostovanju, neka to bude gol koji ih je odveo na 0:5. Entoni Marsijal je prelepo otvorio stopalo i sa ivice kaznenog prostora pogodio suprotan ugao. 



Tranmer:
Dejvis, Kapris, Klark, Monte, Ridehal, Dans, Perkins (od 65. Gilmor), Moris, Dženkins, Bleket-Tejlor (od 74. Hepbrn-Marfi), Ferier (od 74. Mulin)
Mančester junajted: Romero, Lindelof, Megvajer (od 64. Vilijams), Džons, Dalot, Pereira, Matić (od 46. Fred), Šo, Lingard, Marsijal (od 46. Čong), Grinvud

Izveštaj sa utakmice fulama i Mančester sitija, kao i rezultate do sada odigranih mečeva pogledajte na linku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC