• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi brzo poveo, pa u finišu strepio: Lampardova četa ide dalje!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Frenka Lamparda obezbijedili su prolaz u petu rundu FA kupa nakon što su na gostovanju savladali Hal.

 FA-kup-4.-kolo-Hal-Celsi-1-2-Frenk-Lampard-gol-iz-slobodnjaka Izvor: Getty images/Clive Mason, Clive Mason/Getty Images Europe

Strepio je Čelsi u posljednjim trenucima susreta, ali na kraju uspio da obezbijedi prolaz u petu rundu FA kupa. Pogodak Miču Bačuajia sa samog početka meča, a zatim dupliranje prednosti preko Tomorija, bili su dovoljni.

Kamil Grosicki je prelijepim golom prepolovio zaostatak, ali engleski drugoligaš nije uspio da priredi iznenađenje koje bismo svrstali u magiju FA kupa. 

Možda će vas zanimati

HAL - ČELSI 1:2 (0:1)
/Grosicki 78 - Bačuaji 6, Tomori 64/

Odbrana domaćeg tima je kapitulirala već u šestom minutu. Dok su se ''Tigrovi'' uigrali i sinhronizovali, Čelsi je već stvorio šansu. Na kraju su igrači Hala mogli samo da uklizaju ispred Belgijanca, a zatim se od njih lopta odbila u gol.

Prednost je duplirao defanzivac Fikajo Tomori koji je loptu sačekao na drugoj stativi. Nakon odlično izvedenog slobodnog udarca, štoper ''Plavaca'' je ostao sam u petercu rivala, pa je Barklijevu idealno upućenu loptu lako sproveo u mrežu.

Kada se činilo da je Frenk Lampard siguran i da će jegov tim lako u narednu rundu, pojavio se Kamil Grosicki. Rezervista u ekipi iz Čempionšipa je izveo slobodnjak, lopta je zakačila živi zid i potpuno promijenila pravac, na iznenađenje Vilija Kabalera.

Utakmicom u Halu je završen današnji program u FA kupu, a preostali mečevi će biti odigrani u nedjelju i ponedjeljak. Žrijeb za petu rundu biće održan u ponedjeljak, pa će timovi veoma brzo znati svoje naredne rivale.

Hal: Long, Lihaj, Burk, Tafazoli, MekKenzi, Da Silva Lopez, Kejn, Hanimen (od 69. Samuelsen), Boven, Vilks (od 60. Grosicki), Ivs (od 69. Magenis)
Čelsi: Kabaljero, Aspilikueta, Zuma, Tomori, Alonso, Barkli, Kovačić, Maunt (od 68. Vilijan), Hadson-Odoi (od 68. Gilmor), Pedro, Bačuaji

Rezultate ranije odigranih susreta u okviru 4. kola FA kupa pogledaje na linku.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC