• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Solskjer će imati šta da kaže, Junajted mora da igra po blatu! (FOTO)

Autor mondo.rs

Fudbaleri Mančester junajteda četvrto kolo FA kupa igraju na gostovanju Tranmeru.

 FA-kup-cetvrto-kolo-Tranmer-Mancester-junajted-los-teren-neregularni-uslovi-za-igru Izvor: Gareth Copley/Getty Images Europe, Getty Images/Gareth Copley

Većina susreta četvrtog kola FA kupa je već odigrana, a fudbalere Mančester junajteda je prije njihovog susreta dočekalo neprijatno iznenađenje.

Trećeligaš koji ima velikih problema u borbi za opstanak se nalazi u još jednom velikom problemu. Njihov stadion je često kisnuo prethodnih dana, pa teren ne liči na fudbalski.

Možda će vas zanimati

Bilo je neizvjesno i kada će se i u kakvim uslovima odigrati njihov meč prethodne runde. Oni su tada igrali protiv Votforda, izborili su ponovljeni susret, a zatim na njihovom stadionu nije moglo da se igra.

Kada su se stekli uslovi, nekoliko dana kasnije, Tranmer je eliminisao ekipu iz Premijer lige nakon produžetaka. To im je donijelo susret sa velikim Mančester junajtedom, ali nisu uspjeli da se pokažu na pravi način.


Iako su danima pripremali travnatu podlogu za ovaj susret, teren na kom se igra susret četvrtog kola uopšte nije travnat. Preko igrališta je bila namještena zaštita, ali to očigledno nije bilo dovoljno.

Sada se fudbaleri Mančester junajteda protiv trećeligaša bore na nečemu što ne zadovoljava ni osnovne kriterijume. Odluka da se meč igra na ovakvom terenu ne ide u korist FA kupu.

Sigurno će i Ole Gunar Solskjer imati šta da kaže. Ovakva podloga bi mogla da dovede i do nekih povreda njegovih igrača, koji već za tri dana imaju težak meč protiv gradskog rivala u polufinalu Liga kupa. Nakon toga im slijede Vulverhempton i Čelsi, pa novi evropski izazovi.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC