• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić golčinom zasijao pa dobio CRVENI u derbiju Mančestera (VIDEO)

Autor mondo.rs

Vezista Junajteda rijetko postiže golove, ali kada to učini, obavezno bude prelijep pogodak.

 Nemanja Matić gol za pobjedu Mančester junajted - Mančester siti Izvor: Guliver/Getty images/Laurence Griffiths, LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE

Nemanja Matić ponovo blista! Mučio se srpski reprezentativac dugo, imao je problema sa povredama, ali otkako je ozdravio, jedan je od najboljih fudbalera Mančester junajteda.

I to je potvrdio i u derbiju Mančestera!

Možda će vas zanimati

Matić je u revanš meču polufinala Liga kupa Engleske u 35. minutu donio vođstvo Junajtedu protiv Sitija za nadu u preokret i plasman u finale takmičenja.

Junajted je imao slobodan udarac sa lijeve strane, jedan defanzivac Sitija je glavom izbio loptu, ali pravo do Matića koji kada se namjesti na svoju levicu, onda bude problema za golmane!

Odlično je "poklopio" loptu i matirao Klaudija Brava lepim udarcem. Bio je to jedini udarac "crvenih đavola" ka golu Sitija, ali dovoljno za 1:0!


Da je Matić "pretplaćen" na lijepe golove, govore i one "makazice" protiv Portugala u dresu Srbije, volej u portugalskom derbiju dok je nastupao za Benfiku i "projektil" u polufinalu FA kupa kada je bio igrač Čelsija...

Matićev gol pogledajte OVDJE.

U nastavku meča su se stvari okrenule po srpskog reprezentativca. Prvo je u 51. minutu dobio žuti karton zbog jednog oštrijeg starta, a dva minuta kasnije je ponovo faulirao rivala pa je već bio na "tankom ledu".

I onda na 15 minuta do kraja meča Matić dobija crveni karton zbog starta nad Gundoganom i prekida opasnog kontranapada Sitija. Šteta za takav kraj meča posle dobre partije.

Tu situaciju pogledajte OVDJE.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC