• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan odlazi u Katar: Slede prave provere za glazuru forme!

Autor mondo.rs

Crno-beli putuju u Dohu gde ih čekaju jake provere i finalizacija priprema pred nastavak sezone.

 FK Partizan na pripremama u Kataru Izvor: FK PARTIZAN / MIROSLAV TODOROVIĆ

Beograd – Turska – Beograd – Doha!


Glavni grad Katara poslednja je stanica priprema fudbalera Partizana. "Parni valjak" će u zemlji domaćina Mundijala 2022. odigrati tri vrlo jake kontrolne utakmice, a posle njih uslediće povratak u prestonicu Srbije i nastavk Superlige (15. februar).

Konačno jake provere!

Možda će vas zanimati

Posle tri nedelje vrlo napornog intenziteta priprema, fudbaleri Partizana dočekali su odlazak na poprilično jak turnir u Dohu, gde ih čekaju ruski premijerligaši Lokomotiva iz Moskve, Rostov i Spartak iz Moskve.

Ovi dueli poslužiće treneru Sava Miloševiću i njegovim saradnicima iz stručnog štaba za finalnu obradu, posle koje bi ekipa trebalo da bude potpuno spremna za izazove na dva domaća frnota.

Milošević je smanjio broj putnika u odnosu na Belek, pa je na Arapsko poluostrvo poveo 22 igrača i trojicu golmana.

Na spisku su: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Nemanja Miletić, Aleksandar Lutovac, Luka Cucin, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Bibras Natho, Alekksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Lazar Marković, Nikola Lakčević, Takuma Asano, Filip Stevanović, Sejduba Suma, Lazar Pavlović, Đorđe Ivanović, Umar Sadik i Bojan Matić.


Od novajlija tu je samo Cucin, koji je povučen sa pozajmice iz Inđije. Dobra vest je i ta što će Lutovac takođe biti u avionu za Katar, što znači da se defanzivac crno-belih opravio od povrede zadnje lože zadobijene u Beleku na prijateljskoj utakmici sa Krakovijom.

Partizan čekaju i vredne nagrade, pa će za eventualno prvo mesto dobiti 100.000 evra, što će svakako predstavljati motiv više za sve učesnike, bez obzira što u pojmovima modernog fudbala to i nije očaravajuća suma.

Već u subotu će crno-beli na teren. Rival je Lokomotiva od 12 časova, uz direktan prenos na drugom kanalu Sportkluba. Partizan će u utorak odmeriti snage sa Rostovom od 16 časova (SK 1), a poslednji meč igra se u subotu 8. februara protiv Spartaka (12 časova – SK1).

Partizan se iz Dohe vraća 10. februara.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC