• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od otpisanog do Stankovićeve naredbe da ostane: Vulić o godini u Zvezdi

Autor Jovan Terzić

"Nije sve krenulo dobro, ali nije mi padalo na pamet da odustajem", kaže mladi vezista koji u Beleku pokušava da se nametne Dejanu Stankoviću za značajnu ulogu u timu.

 Intervju Miloš Vulić FK Crvena zvezda Izvor: FK Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić

/Od novinara MONDA iz Turske/

Stigao je Miloš Vulić prošle zime u Crvenu zvezdu kao kapiten kruševačkog Napretka, međutim, dugo mu je trebalo da pridobije povjerenje Vladana Milojevića.

Bio je, čak, pred odlaskom na pozajmicu u Radnički iz Niša, međutim, odbacio je taj prijedlog kluba i odlučio da ostane da se bori. 

Možda će vas zanimati

Ove sezone popravio je svoj status, a dolaskom novog trenera mogao bi da dobije i jednu od vodećih uloga u timu, pošto ga je Dejan Stanković svrsato u grupu fudbalera čija prodaja ne dolazi u obzir.

O periodu iza sebe, 23-godišnji Kruševljanin pričao je sa novinarima koji prate pripreme crveno-bijelih u Beleku.

"Znači mi kada fudbalska ličnost kao što je Stanković da takve komentare o meni. Pruža mi snagu i motivaciju da nastavim dobro da radim", istakao je Vulić i osvrnuo se na odnos sa novim trenerom:

"Svaki trener donese dosta novih stvari. Prihvatamo njegove šablone i šeme, sa svakim priča pojedinačno, pita imamo li probleme i podržava nas i oko treninga i oko privatnih stvari".

Vratili smo film malo unazad…

"Nije sve krenulo dobro, ali nije mi padalo na pamet da odustanem. Drago mi je da sam istrajao", konstatovao je vezista crveno-bijelih.

Ljetos je Zvezda htela da prosledi Vulića na pozajmicu u Radnički iz Niša, ali je on to odbio. Ispostavilo se to kao dobra odluka, jer je uspeo da se izbori za bolji status, kao i da po ulasku sa klupe bude čovjek preokreta u pobjedi nad Olimpijakosom u Ligi šampiona (3:1).

"Jedni su bili za pozajmicu, drugi nisu. Donio sam odluku da želim da ostanem i povukao dobar porez. Izdešavalo se mnogo pozitivnih stvari od tada, naravno i negativnih".

Sanogo pojačao konkurenciju?

"Ne plašim se konkurencije, tako sam uvijek razmišljao. Vjerovao sam u sebe i kvalitet, radom hoću da se izborim za mjesto na terenu".

Pojasnio je na šta misli.

"U početku nisam igrao, a niko nije zadovoljan kada ne igra, ali naravno da mi je bilo drago zbog dobrih rezultata ekipe. Izgubili smo, ipak, derbi, dobio sam crveni karton u toj utakmici... Dao sam potom gol Olimpijakosu, prilično smo se lijepo odvojili od Partizana i sada imamo sve u našim rukama".

Vulić u timu pokriva ulogu centralnog veznog fudbalera, s tim da je u Napretku igrao nešto ofanzivnije nego po dolasku u Zvezdu. 

Promjenom trenera mogla bi da donese i promenu formacije, u kojoj bi se Vulić vratio na staro.

"Nije još definisano, još se isprobavaju varijante, mnogo je rotacija. Sigurno je da ću da pružim maksimum u službi ekipe... Više volim kada sam ofanzivniji, ali nije mi problem i kad igram kao zadnji vezni".

Iako favorit, Zvezda je prvi derbi u sezoni izgubila od Partizana 0:2. Nadaju se na "Marakani" revanšu već 2. marta. 

"Bili smo nezadovoljni i tužni. Ušli smo lošije u utakmicu, ali do 80. minuta bilo je 0:0. Ostaje žal što nismo barem uspjeli da osvojimo bod. Imamo veliku želju da sada mi pobjeđujemo", naglasio je Vulić. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC