• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo posle Lokomotive: Moram da budem zadovoljan!

Autor mondo.rs

"Odigrali smo dobru utakmicu protiv ekipe koja je igrala Ligu šampiona, koja je jedna od najboljih u Rusiji i vrlo iskusna", rekao je Milošević posle pobede nad Lokomotivom.

 Savo Milošević posle Lokomotive: Moram da budem zadovoljan! Izvor: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Partizan je pobedio Lokomotivu iz Moskve (1:1, 4:2 penalima) u prvoj utakmici na turniru u Dohi. Crno-beli su do dva boda stigli posle boljeg izvođenje penala.

I tokom 90 minuta Partizan je bio bolji i zaslužio je trijumf. Trener "parnog valjka" Savo Milošević bio je raspoložen posle utakmice, a nastup svog tima ocenio je kao "vrlo dobar".

Možda će vas zanimati

"Moramo da budemo zadovoljni kada sagledamo sve okolnosti. Nismo imali vremena da se odmorimo, iz tog razloga je igra u prvih desetak minuta bila spora i troma. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu protiv ekipe koja je igrala Ligu šampiona, koja je jedna od najboljih u Rusiji i vrlo iskusna. Naša sreća je što smo malo fizički ispred njih", primetio je Milošević.

Rezultat za stratega crno-belih nije u prvom planu, ali je, ipak, lepo kada se pobedi kvalitetna ekipa kao što je Lokomotiva.


"I ovo je vrsta treninga, da probamo da odigramo na rezultat. Danas smo dobro trenirali", sa osmehom je konstatovao Milošević.

I pored toga što je utakmica bila u fazi priprema, trener Partizana nije gledao sve penale: "Ne volim da gledam penale, nisam oduševljen".


Nemanja Stevanović je bio je odličan u penal seriji. Sjajnim reakcijama odbranio je dva teška šuta fudbalerima Lokomotive i Partizan poveo ka pobedi.

"Jedan je odbranio u Turskoj, a ovde već dva. Nije to mala stvar", rekao je Milošević.

Uslovi u Kataru...

"Ne znam za vas, ali ja sam očekivao ovakve uslove. Ovo je sve za šest zvezdica. Ko razume… Neverovatno. Čak i za mene koji sam bio na dosta stadiona i trenažnih centara", završio je trener Partizana Savo Milošević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC