• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Portugalci pišu: Benfika nudila Živkoviću 3.500.000€ da ode!

Autor mondo.rs

Ali on je i to odbio.

Andrija Živković se ne nalazi u dobroj poziciji u Benfiki, a ove zime je odbio mogućnost da napusti klub.

Sada portugalski mediji tvrde da je bivši krilni igrač Partizana odbio veliku svotu novca koju mu je nudila Benfika samo da bi napustio njihov klub!

Možda će vas zanimati

Kako navodi tamošnja "A Bola", najvažniji i najkompleksniji posao Benfike u januarskom prelaznom roku bio je da se ratosilja Živkovića, međutim, u tome nisu uspeli.


Razlog za veliku želju "orlova" da prodaju Srbina je finansijski "težak" ugovor koji iz sezone u sezonu postaje sve štetniji po budžet Benfike. Živkoviću ugovor progresivno raste i naredne sezone, poslednje u njegovom ugovoru, on će biti još veći.

"A Bola" tvrdi da je zato Benfika bila rada da vidi Živkovića u Olimpijakosu. Grčki tim je poslao ponudu za srpskog igrača, koju je ovaj odbio, a sada stižu informacije koliko je samo Benfika bila očajna da proda Živkovića.

Naime, navodi se da je Benfika bila spremna da bivšeg igrača Partizana pusti bez obeštećenja i da čak nadoknadi igraču 50% od onoga što bi zaradio u Lisabonu u narednih 18 meseci, do leta 2021. godine. Odnosno, oko 3.500.000 evra bruto!

"A Bola" podseća i da je Portugalac Pedro Martins želeo Živkovića u svom Olimpijakosu nakon što je Danijel Podense prešao u Vulverhempton.

Takođe, trener Benfike Bruno Lage je već ranije izjavio na jednoj konferenciji za medije da je Živković "odustao od borbe za mesto u timu", što se ogleda i u tome da je tokom čitave sezone odigrao samo 60 minuta fudbala, u Liga kupu Portugala.

Benfika u svojim namerama da proda nekada velikog talenta beogradskih crno-belih nije uspela, ali je za očekivati da će na leto ponovo svim silama pokušati da to učine...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC