• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajević: Važno je da čujem razmišljanja "zmajeva" pred okupljanje

Autor mondo.ba

Selektor "zmajeva" je takođe najavio dolazak u "Kuću fudbala" polovinom februara kada bi sa saradnicima sumirao prvi dio obavljenog posla.

 Dušan Bajević, zmajevi Izvor: Anadolija/Denis Zuberi

Nakon što je Izvršni odbor Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine 21.decembra 2019. godine imenovao Dušana Bajevića za selektora "zmajeva", osim zvaničnog predstavljanja selektora i stručnog štaba, u proteklom periodu sprovedeno je i nekoliko konkretnih aktivnosti u cilju što kvalitetnijih priprema, prije utakmica baraža.

"Zadovoljan sam načinom na koji moji saradnici obavljaju svoje zadatke", rekao je selektor BiH Duško Bajević i nastavio:

Možda će vas zanimati

"Cilj nam je razgovarati sa pojedinim igračima prije samih priprema, i zna se da smo posjetili Edina Džeku, Miralema Pjanića, vratili Senada Lulića, sastali se sa Edinom Višćom. Važno nam je da čujemo razmišljanja igrača, da se upoznamo jer neće biti dovoljno vremena za to kad se već okupimo. Pratimo ne samo one koji su do sada bili dio reprezentacije već i one koje bi eventualno mogli priključiti", prenio je zvanični sajt FS BiH.

Bajević je na kraju dodao da svako od njegovih saradnika ima konkretna zaduženja i da se posebno vodi računa o aktivnostima protivnika u baražu za plasman na EURO 2020.

Selektor "zmajeva" je takođe najavio dolazak u "Kuću fudbala" polovinom februara kada bi sa saradnicima sumirao prvi dio obavljenog posla.

Do marta mjeseca potrebno je da se urade brojne analize, između ostalog ne samo protivnika, nego i igre reprezentativaca BiH u proteklim kvalifikacijama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC