• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Težak period iza njega: Jovetić starter i strijelac nakon deset mjeseci!

Autor mondo.ba

Crnogorac je bio čovjek odluke u meču sa Anžeom, postigavši svoj prvi gol u dresu tima iz kneževine još od aprila prošle godine.

 Stevan Jovetić Monako Anže gol Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Ekipa Monaka je večeras u meču 23. kola Lige 1 ugostila Anže, a meč je završen pobjedom tima iz kneževine, zahvaljujući Stevanu Jovetiću!

Crnogorski reprezentativac se večeras prvi put našao u startnoj postavi kluba iz Monte Karla još od 13. aprila prošle godine i meča sa Remsom, a protiv Anžea je postigao svoj prvi gol u elitnom rangu francuskog fudbala nakon 10 mjeseci (pogodio 6. aprila protiv Gengana).

Možda će vas zanimati

Dogodilo se to u 18. minutu, kada je Jusuf Fofana uputio jednu dubinsku loptu koja je dugo letjela, a na kraju ju je prihvatio Jovetić i udarcem glavom matirao svog zemljaka Danijela Petkovića.

Jovetić je u Monako stigao u ljeto 2017. godine iz tabora milanskog Intera, a u prvoj sezoni u Ligi 1 odigrao je 15 utakmica uz osam postignutih golova.

Već u premijernoj sezoni u dresu novog kluba Crnogorac se suočio sa povredama, a šta tek reći za sezonu 2018-19, tokom koje je uspio da u Ligi 1 odigra samo osam utakmica zbog raznih povreda, uz samo dva postignuta pogotka.

Redale su povrede lista, butnog mišića, koljena... nakon čega je na kraju došlo i do kidanja prednjih ukrštenih ligamenata.

Na teren se nakon najteže sportske povrede vratio u januaru, u porazu od Pari Sen Žermena, odigravši 11 minuta.

Određenu minutažu dobio je i u naredne dvije prvenstvene runde, protiv Strazbura i Nima, a večeras su mu se ''posložile kockice'' i za postizanje pogotka.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC