• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kejn će biti spreman tek za posljednja dva kola"

Autor mondo.ba

U izjavi za engleske medije, ''Posebni'' je iznio razočaravajuće vijesti za sve navijače Totenhema, a u vezi sa povratkom Harija Kejna na premijerligaške terene.

Prva zvijezda Totenhema Hari Kejn doživio je rupturu tetive prvog dana 2020. godine u meču sa Sautemptonom, te od tada pa do danas nije odigrao nijedan zvanični meč za ''pijevce''.

Prošlosezonski finalista Lige šampiona nije u januarskom prelaznom roku uspio da dovede zamjenu za igrača. U jednom trenutku spominjao se dolazak Krištofa Pjonteka iz ''rosonera'', ali je Milano ipak zamijenio Berlinom (prešao u Hertu), pa je Žoze Murinjo ostao ''kratkih rukava''.

Možda će vas zanimati

U izjavi za engleske medije, ''Posebni'' je iznio razočaravajuće vijesti za sve navijače Totenhema, a u vezi sa povratkom Harija Kejna na premijerligaške terene.

''Kejn bi mogao da bude spreman tek za pretposljednje i posljednje kolo, odnosno za mečeve sa Kristal Palasom i Lesterom, ali je sigurno da ga pored svega nećemo požurivati sa povratkom na teren. Meč sa Lesterom mogao bi da nam bude izuzetno značajan – da li ćemo biti četvrti, peti, šesti... Možda će nam ta utakmica biti potrebna za nešto i za to bi nam njegova pomoć bila potrebna'', rekao je Murinjo.

Upitan da li će Kejn, s obzirom na predviđani majski povratak na teren moći da nastupa za Engleze na predstojećoj kontinentalnoj fudbalskoj smotri, Murinjo je u svom stilu odgovorio:

''To je pitanje za Gereta (Sautgejt, selektor) i Stiva Holanda, ne za mene''.

U prošlom premijerligaškom kolu Totenhem je u Londonu trijumfovao nad Mančester sitijem (2:0) i 15 kola prije kraja sezone za četvrtim mjestom, koje vodi u Ligu šampiona a koje trenutno drži Čelsi, zaostaje četiri boda.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC